Grön mocka loafer med tofs mot vit bakgrund
Avslappnade mockaloafers med tofs för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Avslappnade mockaloafers med tofs för män

1006,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra avslappnade mocka loafers med tofs för män är ett måste för en klassiskt chic look. Skorna är tillverkade av förstklassiga material och har utmärkt kvalitet och hållbarhet. Skorna är tillverkade i mjuk, elegant mocka och har en tidlös look som passar perfekt till alla klädstilar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra casual loafers i mocka är den perfekta accessoaren för män som vill kombinera komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och ger din outfit en touch av elegans. Den klassiska designen pryds av en tofs i läder på skons framsida, vilket ger skon en sofistikerad touch.”

Tillverkad av mjuk, slitstark mocka

Våra casual mocka loafers med tofs är den perfekta accessoaren för män som vill addera en touch av elegant och sofistikerad stil till sin garderob. Loafern är tillverkad i mjuk och slitstark mocka och har en tidlös design som passar perfekt för både formella och informella tillfällen.  
Grön mocka loafer med tofs mot vit bakgrund

Det perfekta valet för män som vill ha eleganta och bekväma skor

Våra casual mocka loafers med tofs är det perfekta valet för män som letar efter snygga skor som är bekväma att bära varje dag. Dessa loafers är designade med omsorg om detaljerna och utstrålar en modern, sofistikerad look samtidigt som de erbjuder oöverträffad komfort. Den dämpade innersulan ger extra komfort för trötta fötter.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,