Foto av loafers i blå denim med spetsig tå
Mjuka, avslappnade slip-on-loafers
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka, avslappnade slip-on-loafers

947,00kr

Anpassar sig perfekt till fotens form
Bekväm och elegant loafer
Elegant och praktisk
Finns i flera olika färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mjuka, avslappnade slip-on-loafers är ett tidlöst val som kompletterar även den mest avslappnade looken utan att kompromissa med komforten. Dessa snygga och praktiska skor erbjuder den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och praktiska egenskaper. Våra mjuka slip-on loafers är tillverkade av slitstarka kvalitetsmaterial och är byggda för att hålla länge. De finns i många olika färger och storlekar för att komplettera alla garderober.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra avslappnade slip-on loafers är det perfekta valet för alla som letar efter bekväma skor. Dessa mockasiner passar foten perfekt och har en snygg design. De är utformade för att vara enkla att använda och har ett lätt påtagningssystem så att ditt barn snabbt kan ta på sig dem utan att behöva oroa sig för snören.”

Garanterad komfort

Våra mockasiner kan bäras vid alla tillfällen. Med sin klassiska design blir de aldrig omoderna. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och sofistikering. Innersulan ger optimal komfort hela dagen. De är perfekta för dina barn.  
Foto av loafers i blå denim med spetsig tå

Mjuk och skör

Våra avslappnade slip-on loafers är det perfekta valet för alla som letar efter bekväma skor. Dessa mockasiner passar foten perfekt och har en snygg design. De är utformade för att vara enkla att använda och har ett lätt påtagningssystem så att ditt barn snabbt kan ta på sig dem utan att behöva oroa sig för snören.

Ytterligare information

Säsong

,