På en grå bakgrund, ett par ben med svarta leggings och blanka loafers med fyrkantiga klackar i leopardmönster
Damloafers med fyrkantig klack i leopardlack
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med fyrkantig klack i leopardlack

769,00kr

Djärv stil
Komfort och stabilitet
Mångsidigt mode
Långvarig glans

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna modell av glansiga leopardloafers med fyrkantig klack för kvinnor är perfekt för att ligga i framkant av modet samtidigt som den är feminin och bekväm och kommer att bli en favorit i din skosamling. De omsorgsfulla detaljerna kommer garanterat att framhäva din silhuett och din look. Dessa mångsidiga skor är ett utmärkt alternativ för alla aktiva kvinnor som vill sticka ut i stil utan att försumma komforten.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Det finns inget bättre än den här modellen för dig som gillar en preppy och trendig stil! Med en chic, autentisk känsla kommer den perfekta kombinationen av klassisk mockasin och klack att förbättra alla dina vardagsoutfits. Oavsett om du ska till kontoret eller ut på kvällen så är dessa cityskor perfekta för att ge din look en feminin och glamorös touch!”

Djärva ytor

De här mockasinerna har en glansig yta i syntetiskt lackläder och ger din outfit en elegant look. Det vilda leopardmönstret är djärvt, med nyanser av brunt och svart som blandas perfekt för att skapa ett nyckfullt vintagemotiv. Överdelen av skon är utsmyckad med en hästring i guld för extra sofistikerad charm.  
640-82523d.jpeg
På en grå bakgrund, ett par ben med svarta leggings och blanka loafers med fyrkantiga klackar i leopardmönster

En titt på staden

Det finns inget bättre än den här modellen för dig som gillar en preppy och trendig stil! Med en chic, autentisk känsla kommer den perfekta kombinationen av klassisk mockasin och klack att förbättra alla dina vardagsoutfits. Oavsett om du ska till kontoret eller ut på kvällen så är dessa cityskor perfekta för att ge din look en feminin och glamorös touch!

Ytterligare information

Material

,

Färg

Säsong

,

Hauteur du talon

2,5 cm