Mjuka babymockasiner i mörkbrunt läder med gult giraffhuvud. Insida av mjuk beige plysch.
Mjuka lädermockasiner med djurhuvud för småbarn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka lädermockasiner med djurhuvud för småbarn

355,00kr

Lekfull form
Älskad av barn
Så bekväm

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Det finns inget mer praktiskt och gulligt än detta par lädermockasiner med djurhuvuden för att underhålla ditt barns första steg! Dessa lekfullt designade skor finns i flera modeller och är extremt lätta och bekväma. De är mjuka och följsamma för barnets känsliga fötter och garanterar rörelsefrihet samtidigt som de ger optimalt stöd. Sammantaget ett klokt val för föräldrar som är måna om kvalitet och komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa söta lädermockasiner för 0-24 månader är ett par bekväma skor som är perfekta för att hjälpa små barn att lära sig gå. Den finurliga designen med tryckt djurhuvud och varierande färger ger en söt och lekfull touch till ditt barns fötter. Lejonunge, giraff, hund eller panda, allt du behöver göra är att välja ditt favoritdjur!    “

För barnets ömtåliga fötter

Oavsett om du leker hemma eller ger din lilla prins en fantasifull look är dessa små mjuka lädertofflor perfekta för att skydda hans små fötter hela dagen. De är tillverkade av mjukt läder av högsta kvalitet och mjuk plysch på insidan, vilket gör att de känns sköna och respekterar den känsliga huden på bebisens fötter.    
0-7365ba.jpeg
Mjuka babymockasiner i mörkbrunt läder med gult giraffhuvud. Insida av mjuk beige plysch.
0-853927.jpeg

Flexibilitet och lätthet

Den snörningsfria konstruktionen gör dem enkla att ta på, medan den elastiska förstärkningen baktill ger en bra passform. Den flexibla, lätta sulan uppmuntrar naturlig gång och hälsosam fottillväxt, vilket ger ditt barn fullständig rörelsefrihet så att det kan börja krypa och kravla utan att begränsas av skor som är för stela eller har dålig passform.

Ytterligare information

Material

Säsong