Loafers Läder

Läder är det material man väljer för skor, och ännu mer för mockasiner. Upptäck vår kollektion av lädermockasiner, med modeller för hela familjen, att bära året runt och för alla tillfällen. Vårt breda utbud av läderloafers passar alla åldrar och situationer.

Show Filters

Från de första mockasinerna till våra lädermockasiner

Mokasiner är skor med en lång historia och har burits sedan tidernas begynnelse. De första skorna som människan kände till, mockasiner, var ursprungligen smidiga läderskor som gick upp mot ankeln och var mycket lätta att ta på. Utifrån denna beskrivning kan man tro att mockasinen inte har förändrats särskilt mycket, men under århundradenas lopp har denna sko utvecklats en hel del, även om den fortfarande har kvar sina viktigaste egenskaper. Lädermockasinerna i vår kollektion respekterar denna tradition med sitt material, sin smidighet och sin lätthet att ta på sig skon. Lädret som används i våra mockasiner är naturligt garvat, till skillnad från det läder som användes när de först skapades, och har gummi- eller gummisulor för att bättre skydda din fot. Skor med tusentals år av historia som vi erbjuder dig att föreviga på ett modernt sätt med en attraktiv kollektion av lädermockasiner som passar alla.

Lädermockasiner för hela familjen

I vår kollektion med mockasiner i läder hittar du mockasiner för hela familjen - kvinnor, män, barn och till och med bebisar. Vi har utformat kollektionen så att det finns något för alla. För alla kön och alla åldrar erbjuder vår kollektion av lädermockasiner också ett brett urval av former och färger. Eleganta former för kvinnor, med rundade tår eller klackar för en verkligt feminin touch. Tjusiga mockasiner för män, eller klassiska mockasiner i ett brett utbud av färger. För barn, bekväma mockasiner förstås, ibland lekfulla, de kommer att ge dina små en chic touch och en vuxen look. Var och en av våra modeller finns i alla storlekar i sin kategori, för att passa så många som möjligt.

Lädermockasiner för alla tillfällen

I vår kollektion med mockasiner i läder hittar du inte bara mockasiner för hela familjen, utan även mockasiner för olika tillfällen. Från det elegantaste till det mest avslappnade, vår kollektion av läderloafers anpassar sig till varje situation. Våra läderloafers för kvinnor kan bäras både dag och kväll, på jobbet, på en promenad eller på ett elegant event. Vissa av våra modeller är excentriska, som våra plattformsloafers i läder med leopardmönster, medan andra är mycket eleganta, som våra många loafers i lackat läder. Loafers kan bäras elegant och klassiskt till kostym, kjol eller byxor, så att du inte gör en faux pas. Du kan också bära läderloafers i en mer personlig, trendig stil med läderbyxor eller kjolar och en jumper, med din lilla svarta klänning, med en lång kjol eller helt enkelt med jeans. För män är det samma sak: våra loafers passar för en mängd olika tillfällen, från en enkel utekväll till evenemang som kräver att du klär upp dig. Klassiska, avslappnade eller mer formella loafers, loafers med en originell design - det finns något för varje mansfot. Bär avslappnade läderloafers med jeans eller chino-byxor och en enkel t-shirt, jumper eller polotröja. Självklart kan du också bära mockasiner till en kostym, och du kan ge din look en originell twist med mockasiner i en atypisk stil, som våra mockasiner i lackskinn med tofsar och paljetter.   Herrkläder är ofta mer klassiska och monotona än damkläder, och med ett par originella skor kan du tillföra en touch av fantasi, en personlig touch, utan att överdriva. Så tveka inte att satsa allt på dina skor.

Kvaliteten på våra loafers i läder

Våra lädermockasiner, liksom resten av vår moccaskollektion, har tillverkats med största omsorg. Vi har valt läder av högsta kvalitet med oklanderlig finish för en estetisk finish och för att erbjuda dig produkter som kommer att hålla över tid. Läderskor, och i synnerhet loafers i läder, erbjuder ett antal fördelar. Läder är ett material som mjuknar med tiden för att perfekt passa formen på din fot och hur du går, så med åren formar sig läderhuden så att skon ser ut som om den var skräddarsydd för dig. Läder kan bäras under alla årstider eftersom det har termoreglerande egenskaper, vilket innebär att det håller dig varm när det är kallt, helt enkelt genom att hålla din kropp vid sin normala temperatur, och på sommaren, eftersom det låter huden andas, blir du inte för varm och svettig. När det gäller underhåll kräver läder några speciella behandlingar, men inget komplicerat. De flesta av våra läder är behandlade med en vattentät yta, och du kan göra om dem vattentäta en gång om året.