Foto av ett par loafers med platå
Kilklädda loafers som andas
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kilklädda loafers som andas

591,00kr

För maximal komfort
Enkel, elegant design
Lämplig för långa promenader
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra, ventilerande loafers med kilformad sula är perfekta för aktiva kvinnor som vill ha elegans och komfort i vardagen. Kilsulan ger extra stöd och garanterar optimalt grepp på alla underlag. Den tidlösa designen passar utmärkt till alla klädstilar. Genom att kombinera elegans och komfort kommer dessa loafers att bli ett måste i garderoben.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vackra wedge loafers är ett perfekt val för kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Skorna har hög andningsförmåga, vilket gör dem till den perfekta accessoaren för långa arbetsdagar. De har också en kilformad sula för komfort och elegans. Den eleganta, enkla designen passar till alla outfits.”

Mockasiner av hög kvalitet

Dessa wedge loafers är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Den kilformade sulan ger perfekt stöd för foten och hela kroppen och förebygger värk och smärta som kan uppstå vid långvarigt gående. Dessutom är våra mockasiner robusta, slitstarka och lätta att ta hand om tack vare det vattentäta lädret.
Foto av ett par loafers med platå
Foto av ett par loafers med platå

Optimal komfort

Dessa andningsbara mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och optimalt fotstöd. Den övre delen av mockasinerna är utformad med ett perforerat tyg som gör att dina fötter kan andas naturligt. Våra mockasiner är perfekta för aktiva kvinnor som letar efter hållbara och bekväma skor.

Ytterligare information

Färg

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Säsong

, , ,

Material