-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Sportloafers med leopardmönster för kvinnor

532,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt komfort i yttersulan
Lättviktssko
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa sportloafers i leopardmönstrad mesh är det perfekta valet för kvinnor som gillar en avslappnad och bekväm stil. De är trendiga och garanterar optimal komfort för dina fötter hela dagen! Denna originella och mångsidiga modell är perfekt för långa promenader och vardagsaktiviteter och är det perfekta komplementet till alla dina outfits under mellansäsongen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

För en helgpromenad eller en shoppingdag kommer denna mockasin att vara din allierade för originell stil och optimal komfort. Det trendiga leopardmönstret och de varma tonerna ger din sportiga look en touch av femininitet och karaktär. EVA-sulan är lätt och flexibel och ger bra flexibilitet och dämpning för långa timmar av promenader.

Lätt att sätta på

Dessa praktiska mockasiner är som en andra hud med sin elastiska ovandel och garanterar perfekt passform och bra stöd hela dagen. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på och av, medan den låga skärningen ger fötterna total rörelsefrihet.

på ett grått golv, ett par stickade sportloafers med leopardmönster och tjocka vita sulor att glida runt i, som bärs nakna med svarta leggings

En mångsidig modell

Detta mångsidiga par kan bäras med jeans, leggings, kjolar eller klänningar för att skapa en trendig och bekväm look. Med eller utan strumpor kommer du att älska den mjuka, ventilerande stickningen som ger god luftcirkulation och en bekväm känsla under mellan- och sommarhalvåret.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

, ,

Hauteur semelle

2 cm