-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Glittriga vår-sommar loafers för kvinnor

887,00kr

Långvarig glans
Kompatibel med alla dina outfits
Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kvalitetsloafers för damer har en slät yta och platta sulor. Med en estetik som är både klassisk och sofistikerad passar dessa loafers perfekt till vårens/sommarens modetrender. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial som ger långvarig komfort och maximal hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Unna dig komfort och elegans med dessa loafers med paljetter. Dessa platta och högkvalitativa skor är perfekta för vår och sommar. Njut av en trevlig promenad eller en dag på vägen utan att kompromissa med din stil tack vare dessa eleganta loafers som finns i olika färger. Gör ditt val nu.”

Eleganta loafers med rund tå och glittriga färger!

Dessa mockasiner för damer är robusta och bekväma skor. Med sin moderna, eleganta design i en rad originella, glittriga färger och sin runda tå kommer de att förhöja din vår- och sommarlook. Dessutom lovar dessa vackra skor lång livslängd och hållbarhet, vilket gör dem till en varaktig investering i din garderob.
Foto av en vit moccasin mot en vit bakgrund
Foto av en brun moccasin mot en vit bakgrund
Foto av ett par rosa mockasiner på tidningar, en rosa pläd och solglasögon
Foto av en brun moccasin mot en vit bakgrund

Rejäla mockasiner!

Dessa damloafers är designade för körning och är helt platta. Det här är skor av hög kvalitet som tillverkas av material av hög kvalitet. Sulan är gjord av gummi, men skon är tillverkad av olika typer av material som alla är lika slitstarka! De erbjuder ultimat komfort samtidigt som de ser eleganta ut.

Ytterligare information

Säsong

, ,

Material