På en grå heltäckningsmatta ligger ett par spetsiga mockasiner med en svart rosett på toppen, leopardmönstrade och prydda med guldnitar. Paret bärs med korta, slitna blå jeans, anklarna är bara.
Spetsiga mockasiner med rosett och leopardmönster
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Spetsiga mockasiner med rosett och leopardmönster

769,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Detta par spetsiga mockasiner med rosett och leopardmönster har en unik design som kommer att glädja alla fashionistas som letar efter originalitet och komfort. De varma, livfulla färgerna i det vilda mönstret med rosett passar perfekt ihop med mockaskornas klassiska stil och skapar en preppy chic och trendig look. De är lätta att ta på, stabila och roliga att bära vid alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa spetsiga loafers kommer garanterat att bli stjärnparet i din sommargarderob! Med sin eleganta, sofistikerade design är de perfekta för att ge en touch av glamour till varje look. De är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. De passar perfekt till mom jeans eller skinny jeans för en avslappnad look, eller till en elegant klänning för en dressad utekväll.  “

En trendig preppy look

Ett måste för alla fashionistas som vill sticka ut från mängden! Deras djärva, trendiga leopardmönster ger din look en touch av vild, exotisk stil. Den dekorativa rosetten och de små guldnitarna ger en extra touch av feminin lyx, medan den avsmalnande tån skapar en snygg, elegant silhuett.
På en grå heltäckningsmatta ligger ett par spetsiga mockasiner med en svart rosett på toppen, leopardmönstrade och prydda med guldnitar. Paret bärs med korta, slitna blå jeans, anklarna är bara.

Ett måste på sommaren

Dessa spetsiga loafers kommer garanterat att bli stjärnparet i din sommargarderob! Med sin eleganta, sofistikerade design är de perfekta för att ge en touch av glamour till varje look. De är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits. De passar perfekt till mom jeans eller skinny jeans för en avslappnad look, eller till en elegant klänning för en dressad utekväll.  

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong