Show Filters

Även bebisar kan ha sina egna mockasiner. Oavsett om de precis har lärt sig att gå eller redan är på benen, kan små barn bära vackra mockasiner.

De är mjuka, bekväma och passar till alla kläder och tillfällen. För en promenad i parken, en tur till förskolan eller till och med speciella tillfällen. Det finns säkert en perfekt modell för ditt barn i vår onlinebutik.

<h2

Varför välja mockasiner för baby

Upptäck vår kollektion av babymockasiner och välj ett par som du kan ge till din lilla älskling. Bebisen kan inte gå än, men det är viktigt att skydda hans små fötter. Mockasiner kompletterar hans outfit på ett snyggt sätt och ger den en stil som är för söt.

Baby-mockasiner är smidiga och håller fast foten så att den inte flyger iväg när barnet blir rastlöst. Med en mjuk, ofta halkfri sula är ditt barns fötter i en kokong av komfort och ditt lilla barn kan till och med prova sina första steg på ett säkert sätt. För att ditt barns fötter ska kunna röra sig fritt och känna sig bekväma finns det inget som slår små babymockasiner.

Mockasiner för bebisar

Finns det något sötare än babyskor? Kanske, men i vilket fall som helst är vi förtjusta i små skor och ännu mer när vi ser babymockasiner. Dessa miniatyrskor ger ditt barn en vuxens stil och ger en chic touch till deras look. Vi erbjuder ett brett utbud av babymockasiner i olika färger, material och former, så att du kan ha oändligt roligt med ditt barns stil. Oavsett om det gäller vardagskläder eller ett speciellt tillfälle har vi paret babymockasiner för dig!

För flickor

För att göra din lilla flicka till en riktig prinsessa och ge henne en look som en grande dame, väljmockasiner för bebisflickor. Oavsett om det är för en speciell händelse, baby shower, dop, bröllop, elegant födelsedag eller till och med vardagskläder, är mockasiner det bästa valet av skor.

Vi erbjuder olika modeller i olika former för att passa alla tillfällen. För en riktig prinsesslook, välj lackade eller glänsande mockasiner. För en trendig och mycket chic look väljer vi mockasiner med eleganta detaljer som små kedjor, rosetter eller glittermönster.

För pojkar

För att din lilla pojke redan ska se ut som en modern dandy eller en man som klätts av en italiensk designer, finns det inget bättre än att lägga till babymockasiner till hans vardagsoutfit. Bland våramockasiner för pojkarhittar du modeller i läder eller mocka som ger hans outfit den där extra chica touchen.

Modeller med maskulina snitt och neutrala, mörka färger ger honom en riktig “liten kille”-look som kommer att övertyga pappa, mamma och alla runt omkring dig. Vad kan vara sötare, ihop med snygga små byxor eller baby cord-byxor och en skjorta, än en liten pojke som bär loafers.

Våra unisex-stilar

I dagens samhälle finns det människor som inte tycker om att könsbestämma barn från födseln, köpa rosa till flickor, blått till pojkar och alla de där små detaljerna som präglar ett sätt att tänka. Utan att tala om könskategorisering vill vissa människor helt enkelt inte upprätthålla denna tradition av färger och föremål som tillskrivs flickor eller pojkar.

Om du är en av de föräldrar som föredrar neutrala nyanser och elegant barnkammarinredning i en palett av beige och brunt som komplement till ditt barns garderob, har vi ett sortiment av unisexmockasiner i mjuka färger som passar alla barn. Unisexmodellerna är också perfekta som födelsegåva till föräldrar som vill överraska hela vägen, för att vara säkra på att de inte gör fel.

Vår kollektion av mockasiner för baby

I vår kollektion av baby-mockasiner erbjuder vi en mängd olika modeller som passar alla, flickor, pojkar eller neutrala modeller. Alla våra modeller har tillverkats med omsorg för att ge ditt barn all den komfort och trygghet som deras små fötter behöver.

Du hittar både sommar- och vintermodeller, som alla skyddar barnets fötter samtidigt som de låter dem andas för att undvika obehag. Alla våra material är mycket behagliga mot huden för barnets komfort. Storleken på våra babymockasiner varierar från 0 till 2-3 år, för att hjälpa ditt barn att ta de första stegen.