Ett par bruna mockaskor med snörning överst i bilden och 4 mockaskor i beige, rosa, blått och svart nederst i bilden
Loafers med spräckeleffekt och snörning för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med spräckeleffekt och snörning för pojkar

236,00kr

Mer än 5 färger tillgängliga
Bra stöd för fotleden
Mjukt, behagligt material
Snygg design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Loafers med spräckeleffekt och snörning för pojkar är snygga och mycket funktionella. Deras design ger en perfekt passform runt barnets fot och ger exakt stöd hela dagen. Snörningen ger också extra stöd runt ankeln. Materialet med knäckeffekt ger skorna en modern och sofistikerad look som inte går obemärkt förbi.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa söta skor är speciellt utformade för spädbarn och kombinerar komfort och stil. De är det perfekta valet för att klä din lilla älskling med stil och elegans. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och behagliga att ta på. Spräckeleffekten ger hela skon en modern och trendig touch och ger ditt barns look en viss originalitet.”

Praktisk och säker design för barnet

Snörningen som pryder mockaskornas framsida gör att de sitter perfekt runt foten och ger optimalt stöd samtidigt som de har en lekfull touch. Snörena kan dras åt eller lossas efter behov, vilket gör dem enkla att ta på och garanterar maximal komfort hela dagen. Den höga designen ger stöd för ditt barns vrist, särskilt när de tar sina första steg.
Ett par bruna mockaskor med snörning överst i bilden och 4 mockaskor i beige, rosa, blått och svart nederst i bilden

Halkfri sula

De är tillverkade av ett slitstarkt material och ger utmärkt grepp på olika underlag, så att du är säker när du är på språng. Förutom att de ser fantastiska ut är dessa mönstrade loafers designade för att ge dig den ultimata komforten. Insidan är fodrad med ett mjukt plyschmaterial som smeker dina fötter för varje steg du tar. Så du behöver inte offra stil för att må bra i dina skor!

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

Cuir synthétique

Saison

Printemps et automne

Sexe

Bébé unisexe