Lädermockasiner i brittisk stil för pojkar
Loafers med tjock sula för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tjock sula för pojkar

355,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra tjocksulade mockasiner för pojkar är den perfekta accessoaren för att komplettera ditt barns outfit. Med sin eleganta och raffinerade design är dessa skor det perfekta valet för speciella tillfällen som bröllop, dop eller fester. Det syntetiska lädret som används för att tillverka våra mockasiner är mjukt att ta på och slitstarkt.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra tjocksulade mockasiner för pojkar är ett snyggt och praktiskt val av skor, perfekta för formella eller avslappnade tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt, slitstarkt syntetläder och ger ditt barn optimal komfort hela dagen, varje dag.”

En unik stil

Dessa tjocksulade mockasiner för pojkar är en snygg och praktisk accessoar för pojkar som vill visa upp sin stilkänsla. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet, vilket ger dem en robust och hållbar look så att dina barn kommer att behålla dem så länge som möjligt.
Lädermockasiner i brittisk stil för pojkar
Lädermockasiner i brittisk stil för pojkar
Lädermockasiner i brittisk stil för pojkar
Lädermockasiner i brittisk stil för pojkar
Våra mockasiner har också en bekväm innersula för att garantera komfort under långa dagar. En annan fördel med att använda syntetläder över hela mockaskons ytteryta är att det gör att fötterna andas lätt utan att kompromissa med stilen, samtidigt som obehaglig lukt förhindras.

Ytterligare information

Material

Säsong

,