Mångsidiga mockasiner i syntetläder för pojkar med beige bas
Mångsidiga mockasiner i syntetläder för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mångsidiga mockasiner i syntetläder för pojkar

355,00kr

Bekväm och hög kvalitet
Tillverkad med omsorg
En klassisk och unik design
Neutrala, eleganta färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mångsidiga mockasiner i syntetläder för pojkar är snygga, praktiska skor som passar perfekt för en mängd olika tillfällen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt syntetläder och har en lyxig look och exceptionell hållbarhet. Deras klassiska, tidlösa design gör dem perfekta för formell eller avslappnad klädsel. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle som ett bröllop eller en fest, eller helt enkelt för en dag i skolan eller en familjeutflykt, är dessa mockasiner lämpliga för alla situationer. Yttersula i slitstarkt gummi,

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för pojkar är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och har en lyxig men miljövänlig look. Den klassiska, tidlösa designen gör dem perfekta för formell eller avslappnad klädsel. Oavsett om det är fest, ceremoni eller bara en dag i skolan så passar dessa mockasiner för alla situationer. Den neutrala färgen och finishen gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är klänningsbyxor, jeans eller shorts.”

Optimalt grepp på olika underlag

Dessa mockasiner ger optimalt grepp på en mängd olika underlag och håller pojkar säkra och bekväma när de är ute och rör på sig. Dessutom ger den lätta konstruktionen stor rörelsefrihet, perfekt för lek och vardagsaktiviteter. De mångsidiga mockasinerna i syntetläder för pojkar har också ett mjukt innerfoder för extra komfort hela dagen.  
Mångsidiga mockasiner i syntetläder för pojkar med beige bas

Ger en lyxig look

Dessa mockasiner för pojkar är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och har en lyxig men miljövänlig look. Den klassiska, tidlösa designen gör dem perfekta för formell eller avslappnad klädsel. Oavsett om det är fest, ceremoni eller bara en dag i skolan så passar dessa mockasiner för alla situationer. Den neutrala färgen och finishen gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är klänningsbyxor, jeans eller shorts.

Ytterligare information

Material

Säsong

,