Casual loafers i mocka för pojkar
Vardagsloafers i mocka för pojkar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vardagsloafers i mocka för pojkar

473,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra avslappnade mockaskor för pojkar är eleganta och bekväma skor som är särskilt utformade för den som vill se avslappnad men ändå elegant ut. Dessa loafers erbjuder en utmärkt balans mellan stil och komfort. Våra loafers finns i basfärger som lätt smälter in i alla klädstilar. Deras design är perfekt för både formella och informella tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra avslappnade mockaloafers för pojkar är den perfekta accessoaren för att komplettera en casual look. Våra loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder enastående komfort hela dagen. Inte minst tack vare innersulan, som ger extra stöd under foten vid vardagligt slitage.”

Perfekt för barn

Våra loafers för pojkar är mjuka, slitstarka och lätta att ta hand om. Deras snörningsfria design anpassar sig enkelt till olika fotformer, så att de snabbt kan tas på. Designen tar också hänsyn till utvecklingen av barnets fötter för att säkerställa en harmonisk tillväxt och undvika långvarig smärta.
Casual loafers i mocka för pojkar
Casual loafers i mocka för pojkar
Casual loafers i mocka för pojkar
Casual loafers i mocka för pojkar

För alla tillfällen

Dessa loafers är inte bara bekväma, de är också eleganta och har en texturerad yta som ger en sofistikerad touch till alla outfits. De klassiska silhuetterna passar bra till alla moderiktiga outfits. Våra neutrala loafers finns i en rad neutrala färger, vilket gör dem till det perfekta valet för vardagskläder.

Ytterligare information

Säsong

,

Material