Show Filters

Så snart vårsolen tittar fram, och ända fram till sommaren, kommer dina pojkar att kunna bära sina mockasiner med glädje. Vad väntar du på för att göra ditt val och be dem bekräfta sin favoritfärg? Du kan vara säker på att de inte kommer att bli besvikna.

En pojkes mockasin

Mokasiner är trogna skor som har varit på modet i flera år, de är fortfarande trendiga och särskilt lätta att bära. Deras enkla design ger ditt barn stor komfort för vardagliga promenader. Våra mockasiner för pojkar är lätta att ta på och går snabbt: det är bara att sätta i foten.

Moccasin är en bekväm sko som är idealisk för både unga och gamla, vanligtvis i läder eller nubuk, och dessa skor är kända för sin kvalitet och tillgång. Vi har valt ut moccasin för pojkar som finns i en rad olika färger och material, samtidigt som de är extremt bekväma. Under förra århundradet bars mockasiner mer av borgarklassen, vilket gav dem deras mycket eleganta rykte.

Idag bärs mockasiner av alla, även på lekplatsen, och det är inte till barnens missnöje eftersom dessa chica skor och behagliga är den perfekta kombinationen för skyddade fötter, med komfort och med modeinriktad stil.

Hur man bär mockasiner för pojkar

Loafers för pojkar är skor som ger en elegant look samtidigt som de är kasuala. För barn ger dessa skor dem en vuxen look och en look som är för krispig. Som pojke kommer ditt barn att kunna bära dessa skor varje dag när temperaturen utomhus är mild. Det här marinblå paret är perfekt för vår och sommar. Pojkens mockasin bärs helst utan strumpor eller med små korta strumpor.

På vintern är våra lädermockasiner perfekta för att hålla ditt barns fötter varma samtidigt som de ger honom en retro-chic look. Den här modellen i brunt lädermed detaljer framtill är perfekt för skolstarten och höstens ankomst.

En maskulin sida

För pojkar kan loafers bäras med jeans eller byxor av tyg, t.ex. bomullscanvas eller till och med sammet för en dandy look. Barnloafers är perfekta för alla tillfällen och ger din avkomma en utsökt, sofistikerad look, utan att överdriva och alltid med komfort. För en avslappnad look, välj loafers i canvas eller mocka som dennachica loafer i brun mocka. För en klassisk, elegant look, välj en lädermodell som med våraläderloafers i brittisk stil. För speciella tillfällen, för att få din lilla pojke att se extra chic ut, väljer viläderloafers med tofsar.

Ett brett urval

I vår kollektion av pojkmockasiner kan du välja mellan eleganta, avslappnade, säsongsbetonade modeller eller så kan du också välja dem efter material. Vi erbjuder dig också ett stort urval när det gäller färger, för att uppfylla din lilla sons önskemål och för att kunna matcha dem med hans garderob. Vi låter dig också välja material, så att du kan utsmycka dessa skor över säsongerna, enligt dina önskemål och tillfället.

Vi har också barnmockasiner som är särskilt utformade för att gå i vattnet, med sitt neoprenmaterial och speciella sulor. Alla våra barnmockasiner finns i olika storlekar för att passa så många som möjligt, från 3-4 år till vuxen fotstorlek.

Du hittar också mer originella modeller, som de i fuskpäls, eller de i ljusare färger som blått. Design som är en förändring från klassikerna, men som dina småbarn kommer att älska lika mycket, eftersom de sticker ut från mängden. Dessutom hittar du moccasin-modeller som passar för vardagsbruk, för resor till havet eller för mer formella tillfällen.

Kvalitet

Våra mockasiner är skor tillverkade av kvalitetsmaterial som ditt barn kommer att kunna ha på sig under lång tid. Vi vet att barn växer upp snabbt och att deras garderob behöver bytas ut regelbundet. Men våra mockasiner är designade för att hålla länge. Så länge din lilla pojke kan bära dem kommer de att vara bekväma och i perfekt skick.

Sulorna på våra pojkmockasiner är tjocka och tillverkade av slitstarkt gummi, så att de klarar alla dina små monsters äventyr. Om du har fler än ett barn kommer våra mockasiner att bli ett brödraarv som passar alla barn i familjen från generation till generation. Moccasin är en tidlös typ av sko som är elegant och perfekt för alla tillfällen.

Som du ser finns det säkert en modell som passar just din lilla pojke. Upptäck vår webbplats och beställ det par som är helt rätt för honom !