Klassiska mockasiner i syntetläder med en unik design för pojkar med träbotten
Klassiska mockasiner i syntetläder med en unik design för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassiska mockasiner i syntetläder med en unik design för pojkar

651,00kr

Mångsidig och passar för alla tillfällen
Finnar i en rad neutrala färger
Bekväm och hållbar
Idealisk för små och stora fötter

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra klassiska mockasiner i syntetläder med en unik design för pojkar, tillverkade av högkvalitativt syntetläder, dessa mockasiner erbjuder ett miljövänligt alternativ till att äkta läder samtidigt som de behåller det lyxiga utseendet och känslan hos originalmaterialet. Den unika designen har subtila men iögonfallande detaljer som ger en modern touch till denna tidlösa modell. De kontrasterande sömmarna, dekorativa perforeringarna och raffinerade ytbehandlingarna vittnar om omsorg om detaljer och exceptionellt hantverk.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för unga män som vill ha en elegant och sofistikerad stil. Deras unika design med raffinerade detaljer som kontrasterande sömmar, fina perforeringar och graverade motiv ger varje steg en sofistikerad touch. Dessa mockasiner finns i en mängd trendiga färger, från klassiska neutrala till djärva, ljusa nyanser, så att pojkar kan välja den som bäst passar deras personliga stil.”

Utformad med ditt lilla barn i åtanke!

Dessa mockasiner är designade för att sticka ut och dra till sig beundrande blickar. Förutom att de är snygga är dessa mockasiner också exceptionellt bekväma. Den snörningsfria konstruktionen gör dem lätta att ta på och av, vilket gör dem till ett praktiskt val för aktiva unga pojkar. du kan bära dessa mockasiner med en formell outfit för ett speciellt tillfälle, eller med jeans och en t-shirt för en avslappnad men chic look för din lilla pojke.
Klassiska mockasiner i syntetläder med en unik design för pojkar med träbotten

Trendigt och elegant

Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för unga män som vill ha en elegant och sofistikerad stil. Deras unika design med raffinerade detaljer som kontrasterande sömmar, fina perforeringar och graverade motiv ger varje steg en sofistikerad touch. Dessa mockasiner finns i en mängd trendiga färger, från klassiska neutrala till djärva, ljusa nyanser, så att pojkar kan välja den som bäst passar deras personliga stil.

Ytterligare information

Material

Säsong