Brun mocka loafer med franska flaggan tunga på en vit bakgrund
Mjuka mockasiner för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka mockasiner för pojkar

414,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Utmärkt komfort i yttersulan
Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mjuka slip-on-mockasiner för pojkar är ett perfekt val för föräldrar som letar efter bekväma, praktiska skor. Dessa mockasiner kombinerar stil och funktionalitet på ett perfekt sätt. De är lätta och ger bra luftcirkulation runt foten. Det gör att ditt barns fötter kan andas bekvämt samtidigt som de skyddas mot väder och vind. Formen på mockasinen har utformats särskilt för att säkerställa en perfekt passform runt ditt barns fot.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mjuka slip-on-mockasiner är det perfekta valet för pojkar som letar efter en bekväm, snygg och lättanvänd sko. Våra skor har en fin finish och är tillverkade av ett mjukt material. De har utmärkt hållbarhet och otrolig komfort. De är perfekta för både speciella tillfällen och vardagsbruk!”

Garanterad frihet

De är perfekta för små pojkar som vill ligga i framkant när det gäller mode, men ändå känna sig bekväma i sina skor. De har en mjuk, flexibel sula som ger fötterna stor rörelsefrihet. Så att barnen kan springa, hoppa och leka utan att vara rädda för att halka eller skada sig.
Mjuka slip-on-mockasiner i gult för pojkar.
Brun mocka loafer med franska flaggan tunga på en vit bakgrund
Mjuka slip-on-mockasiner i rött för pojkar.
Mjuka slip-on-mockasiner i grönt för pojkar.

För alla typer av utflykter

De erbjuder den perfekta blandningen av komfort och stil för din pojke. Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material av hög kvalitet och är perfekta för ditt barns vardagsäventyr. Oavsett om han är i skolan, leker i parken eller är ute på en promenad med familjen så kommer dessa skor att hålla honom bekväm hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,