Show Filters

Mockasiner är perfekta för alla tillfällen och alla årstider och är lätta att matcha med vilken outfit som helst, och dessutom är de mycket bekväma, perfekt för barn. Olika material, färger och stilar finns tillgängliga för att göra din lilla flicka glad.

Mockasiner för flickor, en hel historia

Mokasiner har en tusenårig historia, nästan lika lång som mänskligheten, och vi bär dem än idag till våra fötters förtjusning. Mokasinerna har adopterats av alla sedan de dök upp på modescenen på 1930-talet, och de tar hand om våra fötter och vår stil.

Mokasiner är skor med flexibla sulor som gör att fötterna kan röra sig fritt, vilket också är perfekt för barn. Våra små rackare älskar att springa, hoppa och dansa, och det är mycket viktigt att ha skor som följer dem överallt, särskilt skor som de känner sig bekväma i.

Ge din lilla flicka ett par mockasiner, så att hon kan fortsätta att skriva mockasinens historia, och varför inte en prinsesshistoria. Mokasiner är kända för att vara chica skor, med en preppy eller casual chic stil beroende på modell. Våra mockasinmodeller för flickor är alla eleganta och passar för ett barns vardagsaktiviteter.

Varför välja mockasiner till din lilla flicka?

Små flickor älskar prinsessor och vackra kläder, så de föredrar att klä sig i stil så snart som möjligt. För att klä sig som en vuxen med en elegant och sofistikerad look är loafers de perfekta skorna för att fullända en outfit.

De är bekväma och kommer att följa med på alla äventyr, oavsett om det är på lekplatsen, i parken eller på någon annan utflykt. Förutom att de är bekväma ger mockasiner en riktig edge till hennes look. Du kan matcha mockasiner till din lilla flickas hela garderob, sommar som vinter.

På vintern kan du bära dem till en liten klänning eller kjol och strumpbyxor, tillsammans med en tjock tröja eller snygga byxor och en skjorta. Även på sommaren, med kjolar och små klänningar, den här gången barbenta, med en söt liten T-shirt eller en vacker blus, kommer din lilla flicka att se perfekt ut med mockasiner. Med jeans eller shorts blir mockasinerna ett extra lyft för en avslappnad outfit. Din dotter kommer redan att se ut som om hon spelar i de stora ligorna när hon bär sina mockasiner för små flickor.

Du har rätt, den här typen av skor är perfekta året runt och passar in i din lilla prinsessas hela garderob.

Stilidéer med våra flickors mockasiner

Oavsett omständigheterna kommer ett par mockasiner alltid att se bra ut med din lilla flickas outfit. I skolan bär vi till exempel de småläderloafers för flickorsom passar till allt, med jeans för att bryta av den överdrivet eleganta sidan av dessa skor eller med en liten klänning för att ge din prinsessa en riktigt självsäker stil.

För vardagskläder eller ett speciellt evenemang väljer vimjuka skolmockasineroch deras strass-kedjor som kommer att glädja din lilla flicka som älskar allt som glittrar. Dessa mockasiner kommer att förvandla hennes look till en mycket flickig och chic touch. Den lilla klacken får henne att känna sig lång och framför allt hålla kroppen i god hållning. För en mer avslappnad stil, perfekt med vilken outfit som helst, kommer våramjuka läderloafers för tjejeratt ge henne allure, en vuxen stil och samtidigt en mycket avslappnad sida. I vilket fall som helst kommer din unga tjej att se snygg ut med sitt par vackra mockasiner, som hon naturligtvis kommer att ha valt efter sin smak.

Vår kollektion av mockasiner för tjejer

Vår kollektion av mockasiner för flickor, liksom alla våra andra par skor, har tillverkats med största omsorg för att erbjuda ditt barn robusta kvalitetsskor som kommer att stå emot tidens tand och dagligt slitage.

Vissa modeller är tillverkade av läder, andra av mocka, andra av syntetmaterial och några av mjukt tyg. Alla våra material har valts ut för sin robusthet och sina skyddande eller andningsaktiva egenskaper. Med ett brett urval av material och färger är vi säkra på att vi har mockasiner som din lilla flicka kommer att älska.

Det finns också olika former för att passa olika stilar och smaker. Alla våra modeller finns i olika storlekar för att passa alla åldrar. Vi rekommenderar att du tittar i storleksguiden under varje produkt för att välja rätt storlek för ditt barns skor.

Upptäck alla våra kollektioner av mockasiner på vår Mon mocassin-webbplats och var säker på att hitta den sällsynta pärlan som kommer att klä ditt barn till nines, utan att försumma deras komfort och robusthet.