mockasin i vitt konstläder med brun rosett mot en grå bakgrund
Mockasin i brittisk stil för flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasin i brittisk stil för flickor

651,00kr

Utmärkt stöd för foten
Lättviktsskor
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna loafer i brittisk stil för flickor är ett mångsidigt val av skor som kombinerar elegans och komfort. Dessa mockasiner är perfekta för unga tjejer som vill se eleganta och sofistikerade men ändå avslappnade ut. De är tillverkade av läder och har en mjuk, silkeslen textur som känns skön att ta på.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna mockasin i brittisk stil för flickor är en tidlös modeaccessoar som ger en elegant touch till alla garderober. Den här mockasinen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är utformad för att hålla länge samtidigt som den erbjuder en oöverträffad nivå av komfort och stil. Ovandelen är tillverkad av mjukt, följsamt läder som lätt formar sig efter fötterna och ger en personlig passform och en behaglig känsla.”

Elegant design

Denna eleganta loafer har en oklanderlig finish och är perfekt för att ge en sofistikerad touch till alla outfits. Den mjuka innersulan i läder ger en perfekt passform som formar sig efter foten, medan yttersulan ger ett fast och säkert grepp på alla underlag. Den eleganta designen gör denna mockasin idealisk för klädda tillfällen som födelsedagsfester eller familjeutflykter. Den passar också bra till jeans eller leggings för en avslappnad men ändå elegant outfit.
svart lädermockasin i brittisk stil för flickor
mockasin i vitt konstläder med brun rosett mot en grå bakgrund
mockasin i vitt läder, brittisk stil, flicka
mockasin i läder som bärs av en flicka

Trevlig att bära

Denna mockasin i brittisk stil för flickor är en tidlös modeaccessoar som ger en elegant touch till alla garderober. Den här mockasinen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är utformad för att hålla länge samtidigt som den erbjuder en oöverträffad nivå av komfort och stil. Ovandelen är tillverkad av mjukt, följsamt läder som lätt formar sig efter fötterna och ger en personlig passform och en behaglig känsla.

Ytterligare information

Storlek

23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

, ,