Show Filters

Trendiga loafers

Våra loafers är perfekta att bära till kostym, en klassisk klänning, jeans eller en pennklänning och är den perfekta matchningen för alla dina outfits. Allt du behöver göra är att välja den färg och modell du föredrar. En sak är säker: du kommer inte att bli besviken. När du bär våra loafers med kilklack kommer din look att bli subtilt förbättrad.

Women’s wedge loafers är skor som är både eleganta och bekväma. Med en sula i gummi eller syntet och några extra centimeters klack ger våra skor dig höjd samtidigt som de är mycket stabila. Om du vill vara med i modet just nu eller ha loafers som du gillar och känner dig bekväm i, är det dags att välja ett av våra par wedge loafers för damer.

Du kan också hitta samma typ av skoform i vår kategori med plattformsloafers eller i vår kategori med loafers med tjock sula.

Laffor med platåklack

Våra kilklackade loafers för damer är det perfekta alternativet om du vill bli lite högre men ändå ha samma komfort som i en platt sko. Dessa loafers ger dig en stilig och avsmalnande silhuett tack vare sulan.

Loaferns detaljer ger dig en sofistikerad look och känsla för detaljer. Den tjocka sulan på dessa loafers ger utmärkt stöd för dina fötter, vilket minskar trycket under långa timmar på jobbet eller under en lång, ansträngande promenad under helgens ärenden, till exempel.

Kvaliteten på sulan är också utformad för att ge utmärkt grepp på alla typer av ytor och underlag. Den kombinerar därmed två av de viktigaste egenskaperna, nämligen säkerhet och komfort.

Kvalitativa material

Läder

Våra wedge loafers för damer är till största delen tillverkade av fina, mjuka läder som lätt böjer sig efter din fot för att skapa en komfortabel och personlig passform. Detta par plattformsloafers i läder för kvinnor är ett bra exempel på detta.

Mocka

De kan också vara tillverkade av mocka som detta marinblå par eller gummimaterial som detta par rosa loafers med fransar. Det senare är trend för tillfället.

Andra material

Andra stilar kan också ha intressanta texturer som krokodil eller ormskinn för att ge din silhuett en boost och originalitet. Det finns massor av olika stilar och färger att välja mellan.

Våra wedge loafers för damer är lätta att matcha med olika looks. Oavsett om det gäller elegant affärsklädsel på kontoret eller avslappnade utflykter med vänner, kommer våra utvalda loafers att passa perfekt. Våra skor är bekväma, moderiktiga och enkla att bära, ta på och matcha. Du gör ett excellent val genom att välja ett par kilklackskor för dam. Med sin tjocka plattformssula ger de dig extra stöd för din båge och en säker promenad. De passar perfekt för alla tillfällen och förlänger dessutom din figur!

Bärbar stil

Wedge loafers för damer har en unik stil som ger din outfit en touch av elegans och din figur en höjd. Bär dem till smala eller vida jeans, veckade kjolar, korta eller långa klänningar eller till en kostym på jobbet.

Våra loafers med tjock sula finns i ett brett utbud av färger och stilar som passar såväl din garderob som dina hälso- och komfortkrav. Om du föredrar enkelhet kan du välja en klassisk design med ett par svarta eller mörkbruna loafers som kan bäras till nästan vilken outfit som helst.

För dig som gillar utmaningar och vill sticka ut från mängden finns vissa modeller i originalmaterial som krokodil- eller ormskinnsimitation, till din glädje! Den andra stora fördelen med wedge loafern är dess obestridliga komfort, tack vare den snörningsfria designen som gör det enkelt att anpassa den runt foten. Den mjuka innersulan ger också optimal dämpning för att minimera fotsmärta som ofta uppstår när man bär platta skor.

Ortopediska mockasiner

Våra loafers kan också vara ortopediska och finns i kategorin ortopediska loafers. Denna typ av sko är perfekt för alla tillfällen när du vill se bra ut och samtidigt känna dig bekväm hela dagen. Deras tjocka sulor är halkfria.

Så att investera i ett par plattformsloafers kommer inte bara att gynna din klädstil, utan också dina fötters hälsa. Glöm inte att kolla in vår kategori med loafers med tjock sula för kvinnor, som också uppfyller samma kriterier som denna kategori.