Mary Jane ballerinas med remmar Elegant och retro
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mary Jane ballerinas med remmar Elegant och retro

619,90kr

Ett originellt utseende
Halksäker sula
Klassisk design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra Mary Jane-ballerinor med remmar kombinerar elegans och retrocharm. Den karakteristiska remmodellen ger skorna en tidlös och feminin look med en nostalgisk touch. De är perfekta till vardags eller vid speciella tillfällen och ger en stilren look med en elegant retrokänsla. Högkvalitativa material och en bekväm passform garanterar långvarig komfort för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra Mary Jane ballerinor med remmar förkroppsligar tidlös elegans med en nostalgisk touch. Den karakteristiska strappy-designen ger dessa skor en elegant retrolook, medan det högkvalitativa materialet och den bekväma passformen garanterar långvarig komfort. Dessa ballerinaskor är perfekta för vardagsbruk eller speciella tillfällen och ger en elegant look med en nostalgisk touch

Snygg retur

Dyk tillbaka i tiden med våra Mary Jane ballerinor med remmar och retrokänsla. Den klassiska remmar-designen ger dessa skor en charmig vintage-look, medan det robusta materialet och den mjuka vadderingen ger komfort hela dagen. Ett måste för alla som uppskattar stil och komfort

Klassisk chic

Våra Mary Jane ballerinor med remmar i retrostil är en perfekt blandning av tidlös chic och nostalgisk känsla. Den eleganta remmardesignen ger skorna en feminin touch, medan det slitstarka materialet och den bekväma passformen garanterar en mysig känsla. Dessa ballerinaskor är perfekta för både vardag och fest och kompletterar varje look med en touch av retroelegans.

Ytterligare information

Material