Show Filters

Tassel loafers kan bäras både sommar och vinter, i mocka eller läder, med tjocka eller tunna sulor – valet är ditt. Du hittar också ett brett urval av färger för att passa din smak och dina önskemål. Det här är tidlösa loafers som passar till alla stilar och ser bra ut till alla outfits.

Bläddra bland alla våra modeller i denna kategori och välj den modell eller de modeller som passar dig och din familj. Faktum är att du hittar loafers med tofsar för alla familjemedlemmar!

Tofsloafers som aldrig går ur modet

Tassel loafern är en amerikansk uppfinning som introducerades på skomarknaden efter andra världskriget. I början av 1950-talet var de ofta tvåfärgade, med en vit sula och en annan färg på resten av ovandelen. De var mycket populära skor att bära på kontoret.

En tidlös sko

Idag är mockasinen lätt att bära vid många tillfällen, den är inte längre bara för män och inte heller för kontoret. Barn och kvinnor bär dem också. De finns i en mängd olika material och färger.

De är alltid eleganta och kommer alltid att ge dig en elegant look, men kan bäras med fritidskläder. Du kan hitta loafers med tofsar i bimaterial samt loafers med tofsar i glitter.

Kvalitativa tofsloafers

De eleganta tofsloafers för män och kvinnor är tidlösa skor som aldrig blir omoderna. Dessa loafers är fint tillverkade av de finaste materialen för att ge oklanderlig kvalitet, med tonvikt på komfort. Ovandelen på dessa mockasiner är tillverkad av äkta läder av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och reptålighet. Den omsorgsfulla efterbehandlingen av lädret ger dem en elegant och raffinerad look.

För att ge skorna en extra touch av elegans har de ett dekorativt tofsband på ovandelen, som hänger fint över tungan. Innersulan är fodrad med mjukt läder för att hålla fötterna bekväma och se till att de mår bra under långa vandringar utan att spricka eller värka. De styva yttersulorna i mockasinen skyddar också fötterna mot ojämn terräng.

För vardagsbruk

Dessa stiliga loafers bör du bära när du vill ge en sofistikerad touch till din formella eller informella klädsel. Oavsett om du ska till jobbet eller på bröllop kommer de att passa utmärkt till din favoritoutfit: till mörkt tvättade skinny jeans och en vit skjorta som är knäppt hela vägen upp, eller till en mer elegant, men inte strikt, kostym. Du kommer att älska vår kategori av loafers för bröllop med dennamodell av loafers med tofsar, eller en modell i grön mocka som passar lika bra till en elegant tillställning.

Måste ha loafers

Dessa eleganta loafers för män och kvinnor är designade med sofistikerade tillverkningstekniker och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och komfort. De är verkligen ett måste i garderoben för varje detaljmedveten och raffinerad person.

Deras varierade färger som tidlös ljusbrun, sofistikerad marinblå eller bright burgundy red, är alla upp till uppgiften att förbättra dina outfits. Tofsarna på dessa loafers smälter perfekt in i skon med sina harmoniska färger. Sulorna är ofta vadderade och tjocka för att öka fotkomforten. På så sätt kommer våra skor alltid att vara ett nöje att ta på sig och garantera mjukhet och lätthet i fotvalvet, så att du kan ha ett lätt sinne och tänka på andra saker.

En sofistikerad look med loafers med tofs

Mycket moderiktiga och trendiga på samma gång, din look kommer omedelbart att ta form när du sätter på dig våra loafers med tofs. De är perfekta att bära under mellansäsong, vår eller höst, och skyddar dina fötter från både kyla och värme samtidigt som de är lätta och ger dig ett intryck av lätthet. Kombinera med kostymbyxor, skjorta, kavaj och slips när du går till jobbet och bär suede loafers.

Omvänt kan du bära mer avslappnade loafers med tofsar till jeans, en t-shirt och läderloafers eller båtmodell för utflykter med vänner, picknick i parken eller semester vid havet. Du kommer att älska alla mockasiner du ser på vår webbplats, allt du behöver göra är att välja de som passar bäst med din stil och dina behov av denna typ av skor. Tveka inte, dessa mockasiner är gjorda för dig, du kommer inte att bli besviken.