En blå flätad läderloafer med ljusfärgad sula och dekorativa tofsar mot en vit bakgrund.
Loafers med tofs i vävt syntetläder
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med tofs i vävt syntetläder

1006,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Utmärkt hälstabilitet
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med tofsar i flätat lackskinn är helt enkelt oemotståndliga. De har en klassisk design med dekorativa tofsar och en fin flätning som skapar ett iögonfallande mönster. Oavsett om du letar efter formella skor för att lägga till en touch av elegans till din affärsklädsel eller något mer avslappnat men elegant för utflykter med nära vänner eller familj nära hemmet, kommer dessa loafers alltid att göra ett uttalande.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Om du letar efter ett par klassiska skor som ger din outfit en touch av elegans behöver du inte leta längre än till dessa flätade tofsloafers i lackat läder. Dessa skor är designade för att hålla länge och erbjuder överlägsen komfort hela dagen. Det unika flätade mönstret ger en extra touch av sofistikering och gör dem till ett utmärkt val för formella tillfällen eller helt enkelt för att lägga till lite avslappnad elegans till din vardagsoutfit.”

Komfort hela dagen

Tofsarna som pryder skornas framsida ger en lekfull men ändå elegant touch. Den halkfria sulan är också ett välkommet tillskott som ger dig ett säkert grepp på alla typer av underlag så att du kan ta dig an alla typer av terräng med tillförsikt. Det ventilerande läderfodret håller dina fötter svala och torra, medan den dämpade innersulan ser till att de är lika bekväma som de är vackra.
En blå flätad läderloafer med ljusfärgad sula och dekorativa tofsar mot en vit bakgrund.

Material av hög kvalitet

Dessa loafers med tofs i flätat lackskinn är sällsynt eleganta och effektfulla skor. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och har utformats för att erbjuda exceptionell komfort och hållbarhet. Skorna är tillverkade med största omsorg och har ett mjukt foder för bekväm användning utan att kompromissa med kvaliteten. Om du letar efter ett par skor som kombinerar klassisk elegans med modern komfort, då är dessa loafers något för dig.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,