På ett grått marmorgolv, ett par lackerade och paljetterade mockasiner med guldtofsar och svarta skosulor på insidan
Guldlackade och glittriga aftonloafers
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Guldlackade och glittriga aftonloafers

1006,00kr

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mockasiner i guldlack och glitter kommer att glädja alla män som letar efter originella, sofistikerade aftonskor. Den här glittriga modellen är elegant och ger din outfit en touch av glamour. Det är det perfekta valet för att göra ett stänk på en fest, ett bröllop eller något annat speciellt tillfälle. Så unna dig ett par som kommer att göra dig till kvällens stjärna!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Om du inte vill gå obemärkt förbi och vill glittra är detta djärvt designade par perfekt för att sticka ut på en fest eller ett speciellt tillfälle! Dessa glänsande loafers med tofsar kan matchas perfekt med en klassisk kostym eller smoking för att ge din look en touch av originalitet och förfining.”

Elegant och festlig

Skorna är prydda med paljetter och guldlack och är perfekta för att framhäva din festliga stil samtidigt som du behåller elegansen hos en tidlös modell. De omsorgsfulla detaljerna med tofsar och vackra perforerade utsmyckningar på ovandelen är faktiskt en subtil påminnelse om den eleganta, lyxiga stilen hos en klassisk mockasin.
På ett grått marmorgolv, ett par lackerade och paljetterade mockasiner med guldtofsar och svarta skosulor på insidan
0-727f98.jpeg

En originell och självsäker stil

Om du inte vill gå obemärkt förbi och vill glittra är detta djärvt designade par perfekt för att sticka ut på en fest eller ett speciellt tillfälle! Dessa glänsande loafers med tofsar kan matchas perfekt med en klassisk kostym eller smoking för att ge din look en touch av originalitet och förfining.

Ytterligare information

Material

,

Färg

Säsong

,