Vit läderloafer med svart sula mot en vit bakgrund
Superlätta loafers i syntetläder för män
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Superlätta loafers i syntetläder för män

828,00kr

Använd lätta skor
En tålig yttersula
Modern stil
Mjukhet och hållbarhet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra herrloafers i syntetläder är perfekta för dig som vill ha en lätt sko med modern stil. Lädret som används för att tillverka dessa loafers är mjukt och slitstarkt. De 2 tillgängliga färgerna är perfekta för formella tillfällen som bröllop eller bara en måltid med vänner.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa herrloafers är det perfekta valet för dig som gillar att bära lätta skor. De har designats i ett kvalitetsmaterial, syntetiskt läder, som ger skon en mjuk känsla och en viss robusthet. Detta läder har också använts för att det är mycket lätt och mycket bekvämt att bära.”

En klassisk look

Denna klassiska look kan enkelt bäras med alla dina outfits, eftersom denna modell har utformats för att passa alla. Här finns två färger, svart och vitt, som passar perfekt för sommarkläder och festliga tillfällen som bröllop. Denna modell erbjuder också ett brett urval av storlekar så att du kan hitta den som är rätt för dig.
svart lädermockasin för män
Vit läderloafer med svart sula mot en vit bakgrund
vit lädermockasin för män
vit lädermockasin för män

Att röra sig fritt

Denna loafer har flera innersulor, inklusive en vadderad innersula som håller dina fötter bekväma. En slitstark yttersula gör att loafern håller över tid. Tack vare syntetlädret hålls foten på plats i skon och du kan röra dig fritt utan att dina fötter blir irriterade.

Ytterligare information

Material

Säsong

,