Show Filters

Barnens mockasin

Mockasiner är historiska skor som har använts i flera århundraden och de sätter trender varje år. En enkel design som ger ditt barn stor komfort för vardagliga promenader. Mokasiner är en typ av skor som är lätta att ta på, det är bara att glida in med fötterna i dem. Mokasiner är perfekta för både unga och gamla och är en bekväm sko att ha på sig. Dessa skor är i allmänhet tillverkade av läder eller nubuck och är kända för sin kvalitet och flexibilitet.

För att möta dagens trender och behov finns mockasiner i en rad olika färger och material, alla med en bekväm passform. Under förra århundradet bars mockasiner mer av borgarklassen, vilket gav dem deras mycket eleganta konnotation.

Idag bärs mockasiner av alla, även på lekplatsen, och det är inte till barnens missnöje, eftersom dessa skor som är så eleganta och roliga att bära är den perfekta kombinationen för fötter som är skyddade, bekväma och med moderiktig stil.

Hur man bär mockasiner för barn

Loafers är skor som ger en elegant men ändå avslappnad look. För barn ger dessa skor dem en vuxen look och en look som är för krispig. Oavsett om ditt barn är pojke eller flicka kommer det att kunna bära dessa skor varje dag när vädret är milt. Mockasiner bärs bäst utan strumpor eller med små osynliga strumpor. På vintern är våra lädermockasiner perfekta för att hålla ditt barns fötter varma samtidigt som de ger dem en retrochic look.

För flickor

För små flickor, som i allmänhet är väldigt flirtiga, kombinerar vi barnmockasiner med jeans och en blus, eller med en liten klänning eller kjol och strumpbyxor för vintern. Mockasinerna kommer att ge henne en preppy look, retro liten flickandasom de dagar då flickor och pojkar var i separata klasser. Våra lurviga mockasiner är perfekta för en chic och bekväm vinter och håller din lilla flickas fötter varma. För vardagsbruk och speciella tillfällen är våra PU-mockasiner med kedja den perfekta accessoaren för att fullända din lilla flickas outfit. Kort sagt, det finns ett par för varje liten flicka som älskar att bära dem.

För pojkar

För pojkar kan mockasiner bäras till jeans eller byxor av tyg, t.ex. bomullscanvas eller till och med sammet för en dandy-look. Barnloafers är perfekta för alla tillfällen och ger din avkomma en utsökt, sofistikerad look, utan att överdriva och alltid med komfort. För en avslappnad look, välj loafers i canvas eller mocka som våraspring loafersför pojkar.

För en klassisk, elegant look väljer du en lädermodell som våra läderloafers i brittisk stil. För speciella tillfällen och för att få din lilla pojke att se riktigt chic ut, välj lädermockasiner med tofsar. Oavsett vilket är det här ett par skor som passar alla tillfällen och som är mycket lätta att matcha.

Ett stort urval av mockasiner för barn

I vår kollektion av mockasiner för barn kan du välja mellan modeller för flickor, pojkar eller blandade modeller. Vi erbjuder också ett brett urval av färger för att matcha ditt barns smak och garderob. Vi ger dig också ett urval av material, så att du kan klä dessa skor efter årstiderna, efter ditt humör och tillfället.

Vi har ocksåmockasiner för barnsom med sitt neoprenmaterial och sina specialsulor är specialdesignade för att gå i vattnet. Så att de enkelt kan ta en promenad i havet på semestern, utan att riskera att skadas av stenar. Våra barnmockasiner finns i olika storlekar för att passa så många som möjligt, från 3-4 år till vuxen fotstorlek.

Kvalitet

Våra mockasiner är skor tillverkade av kvalitetsmaterial som ditt barn kommer att kunna bära under lång tid. Som vi alla vet växer barn upp snabbt och deras garderob behöver bytas ut regelbundet. Men våra mockasiner är byggda för att hålla. Så länge ditt barn använder dem kommer de att vara bekväma och i perfekt skick. Sulorna på våra barnmockasiner är tjocka och tillverkade av slitstarkt gummi för att klara alla dina små monsters äventyr.

Om du har fler än ett barn kommer våra mockasiner att bli en släktklenod som passar alla barn i familjen från generation till generation. Moccasin är en tidlös typ av sko som är elegant och perfekt för alla tillfällen.