Andningsaktiva fritidsloafers i mocka för pojkar med vit bakgrund
Avslappnade loafers i mocka med andningsförmåga för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Avslappnade loafers i mocka med andningsförmåga för pojkar

414,00kr

Mångsidiga skor för ditt lilla barn
Bekväm och hållbar
Trendigt och originellt
Passar bra till alla typer av outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra avslappnade loafers i mocka för pojkar är tillverkade i mocka av hög kvalitet och ger en mjuk och lyxig känsla vid beröring. Den snörningsfria designen gör dem lätta att ta på och av, vilket är perfekt för aktiva barn. Andningsförmåga är en viktig egenskap hos dessa mockasiner. Tack vare den smarta konstruktionen kan luften cirkulera fritt runt fötterna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för unga män som vill ha en bekväm och trendig stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av hållbarhet och stil. Deras mockadesign ger dem en elegant och sofistikerad look, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla avslappnade tillfällen.”

En praktisk aspekt!

Tack vare våra mockasiner med andningsförmåga kan dina små äventyrare njuta av sina dagliga aktiviteter utan att behöva oroa sig för obehag som orsakas av dåligt ventilerade skor. Förutom att vara praktiska är dessa avslappnade mockasiner också mycket mångsidiga när det gäller stil. Deras klassiska, tidlösa silhuett passar enkelt till alla typer av outfits, från avslappnade jeans till dressade byxor. Pojkar kan bära dem vid speciella tillfällen, som fester och formella evenemang, liksom vid fritidsaktiviteter, som utflykter med vänner eller familjeutflykter.
Andningsaktiva fritidsloafers i mocka för pojkar med vit bakgrund
31166-88357b.jpeg
31166-eb2fe0.jpeg

Den perfekta kombinationen av enkelhet och originalitet

Mockasiner för pojkar är det perfekta valet för unga män som vill ha en bekväm och trendig stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder den perfekta kombinationen av hållbarhet och stil. Deras mockadesign ger dem en elegant och sofistikerad look, vilket gör dem till ett mångsidigt val för alla avslappnade tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,