en liten flickas bruna mockasin i konstläder på en tidning
Halkfria mockasiner för flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Halkfria mockasiner för flickor

414,00kr

Utmärkt stöd för foten
Halkfria sulor
Lättskötta skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa halkfria mockasiner för flickor är en praktisk, bekväm och snygg lösning för aktiva flickor. Dessa raffinerade skor har kvalitetsegenskaper som garanterar säkerhet och komfort för din lilla flickas fötter. Dessa mockasiner är en integrerad del av barnmodet och är tillverkade av mjuk, lätt polyuretan för att säkerställa en perfekt passform.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa halkfria mockasiner för flickor är de perfekta skorna för föräldrar som är oroliga för sina barns säkerhet när de leker eller går på hala ytor. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger maximalt grepp och högsta komfort vid varje steg. Mockasinerna är tillverkade av polyuretan, är väderbeständiga och tål det dagliga slitage som ett aktivt barn utsätts för.”

Fri rörlighet

Tack vare sin lätta konstruktion tynger de inte ner barnens fötter, vilket ger dem större rörelsefrihet. Designen gör det enkelt att anpassa skorna till alla klädstilar. Oavsett om de bärs till avslappnade eller dressade outfits kommer de här skorna att se fantastiska ut på din dotter. De finns i en rad olika färger och storlekar, så du hittar säkert det perfekta paret för din lilla prinsessa.
svart och brun mockasin i polyuretan för flickor
en liten flickas bruna mockasin i konstläder på en tidning
öppen mockasin för flickor
svart och brun mockasin i polyuretan för flickor som hålls i ena handen

God stabilitet

Skorna har en klassisk design och en vadderad innersula för extra komfort och stöd. Det ger ditt barn extra stabilitet när det går, springer eller leker i parken eller på hala ytor. Mokassinernas eleganta och sofistikerade look förstärks av den blanka ytan och de vackra detaljerna som ger skorna en extra touch av glamour.

Ytterligare information

Storlek

21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Material

Säsong

, , ,