-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mockasiner med rem för pojkar

532,00kr

Ett bekvämt par för små fötter
Mockasinens design är enkel och elegant
Inga snören att knyta
För en riktig liten man

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Med sin unika, eleganta design kommer våra lädermockasiner för pojkar garanterat att fånga dina små pojkars hjärtan. Dessa vackra, bekväma skor är slitstarka och praktiska för vardagsbruk: de är lätta att ta på och spar tid på morgonen

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Lädermockasin för pojkar är ett snyggt och bekvämt val för ditt barns små fötter. Den här mockasinen är tillverkad av mjukt, robust läder och passar perfekt för din lilla pojkes första steg. Mockasinens design är enkel och elegant med en elegant silhuett som är perfekt för alla tillfällen. De snygga sömmarna ger en handgjord touch till den övergripande looken.”

Sköna loafers

Lädermockasinen för pojkar har oöverträffad hållbarhet och är lika mjuk och följsam som kängor i tyg. Denna mockasin har en klassisk stil genom sin omsorgsfulla design. Ovandelen på mockasinen är mörkbrun och de synliga sömmarna på framsidan ger extra charm.
Mörkblå mocka loafer med svart sula mot vit bakgrund

En läderloafer av hög kvalitet

Lädermockasinen Baby Boy är ett måste i din lilla prins garderob. Denna mockasin är designad med särskild uppmärksamhet på detaljer och tillverkad av smidigt, slitstarkt läder för att säkerställa komfort och hållbarhet. Det smidiga lädret ger optimal rörelsefrihet, perfekt för att följa ditt barns alla första steg. Den halkfria gummisulan ger också den nödvändiga stabiliteten, vilket gör mockasinen till ett perfekt val för ditt barns äventyr.

Ytterligare information

Material

Säsong