brun babymockasin i läder med synliga vita sömmar
Baby-mockasiner med basebollmotiv
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baby-mockasiner med basebollmotiv

414,00kr

Bekväma skor
En flexibel sula
Ett originellt utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa baby-mockasiner med basebolldesign är ett perfekt val för föräldrar som letar efter bekväma och söta skor till sitt lilla barn. Dessa mockasiner är noggrant tillverkade med kvalitet och hållbarhet i åtanke, vilket gör dem till ett pålitligt alternativ för föräldrar. Mockasinerna har designats med en sportig estetik som kombinerar både den klassiska fransiga mockasinlooken med basebollinspirerade mönster.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Letar du efter ett sött och bekvämt sätt för ditt lilla basebollfan att visa sin kärlek till sporten? Då behöver du inte leta längre! Med dessa söta mockasiner med en babybasebolldesign kan ditt barn vara moderiktigt samtidigt som det har en bekväm outfit. Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka, hållbara material och är utformade med omsorg för bebisars känsliga fötter.”

Perfekt passform

Denna mockasin är tillverkad i mjukt läder och har en perfekt passform som anpassar sig efter barnets små fötter. Den unika basebolldesignen kommer att tilltala alla sportfans och ge ditt barn en cool och trendig look. Mockasinen finns i flera olika storlekar för att passa nyfödda och småbarn. De klassiska baseballfärgerna ger också designen en touch av elegans, medan den perforerade vampen säkerställer god ventilation under varma sommardagar.
brun babymockasin i läder med synliga vita sömmar
brun babymockasin i läder med synliga vita sömmar
Vit, röd och brun babymockasin med en baby som bär den
vit baby-mockasin

Fri rörlighet

Dessa mockasiner är oumbärliga skor för spädbarn och ger komfort och skydd när de tar sina första steg. Men varför välja vanliga mockasiner när du kan ge ditt barn en unik stil med vår basebollmockasin? Denna mockasin är utformad för barn i åldern 0 till 24 månader och har perfekt storlek för små fötter. Det ger ditt barn total rörelsefrihet.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader, 18-24 Månader

Material

Säsong

, ,