Vit mockasin i konstläder med stjärnmotiv och ring i mitten
Star loafers
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Star loafers

295,00kr

En elegant look
Perfekt för alla tillfällen
Halkfri sula
Bekväma skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa stjärnmönstrade mockasiner för babyflickor är den trendiga, praktiska accessoar som alla mammor vill ge sin lilla prinsessa. De söta tofflorna är tillverkade av läder och är mjuka, smidiga och bekväma för små barns känsliga fötter. Moccasinerna har en exklusiv design med ett vackert stjärnmotiv som ger alla outfits en magisk touch. Den omsorgsfulla finishen med kontrasterande sömmar bidrar till produktens hållbarhet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa stjärnmönstrade mockasiner för babyflickor är ett snyggt, bekvämt och praktiskt val för din lilla loppa. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt och följsamt läder och har utformats speciellt för spädbarn, så att de kan njuta av den perfekta passformen för sina känsliga små fötter. Stjärnmotivet är helt bedårande och ger en rolig touch av stil som kommer att göra din lilla flicka ännu sötare än hon redan är.”

Material som andas

Dessa mjuka babyskor är designade med omsorg om detaljerna och tillverkade av kvalitetsmaterial som ger oöverträffad komfort samtidigt som de ser snygga och moderna ut. De har kraftiga sömmar för lång livslängd, medan insidan är tillverkad av material som andas och håller små fötter torra och luktfria. Mockasinerna har en sula i mjukt skum som absorberar stötar effektivt samtidigt som de ger utmärkt stöd och stabilitet för ditt barn.
baby vit stjärna mockasin
Vit mockasin i konstläder med stjärnmotiv och ring i mitten
baby vit stjärna mockasin
baby svart stjärna mockasin

Ett trendigt motiv

Stjärnmönstret är trendigt och ger en söt touch till produktens övergripande utseende. Dessa mockasiner kan bäras året runt tack vare den mångsidiga designen som passar alla stilar och tillfällen. Dessutom har mockasinerna en halkfri sula som ser till att ditt barn inte ramlar på hala ytor, samtidigt som de ger ett extra skydd när de lär sig att gå.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

, , ,