Bekväma Mary Jane retro ballerinaskor för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Bekväma Mary Jane retro ballerinaskor för kvinnor

467,90kr

Ett originellt utseende
Klassisk design
Halksäker sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra bekväma Mary Jane retro ballerinas för damer kombinerar tidlös elegans med oslagbar komfort. Den klassiska Mary Jane-designen ger skorna en nostalgisk touch, medan den bekväma passformen och den dämpade sulan ger en behaglig känsla hela dagen. Perfekt för kvinnor som uppskattar stil och komfort i lika hög grad.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra bekväma Mary Jane retro ballerinas för damer kombinerar tidlös elegans med oslagbar komfort. Den klassiska Mary Jane-designen ger dessa skor en nostalgisk touch, medan den bekväma passformen och den dämpade sulan ger en mysig känsla hela dagen. Perfekt för kvinnor som uppskattar stil och komfort i lika hög grad.

Elegant komfort

Njut av elegant komfort med våra Mary Jane retro ballerinas för damer. Den tidlösa Mary Jane-designen ger dessa skor ett klassiskt utseende, medan den mjuka ovandelen och den flexibla sulan garanterar en bekväm känsla. Dessa ballerinaskor är perfekta för vardagsbruk eller speciella tillfällen och erbjuder stil och komfort i ett.

Koppla av med stil

Våra bekväma Mary Jane retro ballerinas för damer ger en stilfullt avslappnad look. Den klassiska Mary Jane-designen ger dessa skor en touch av retro chic, medan det mjuka materialet och den ergonomiska passformen ger komfort hela dagen. Perfekt för kvinnor som värdesätter stil utan att göra avkall på komforten.