Show Filters

Luftiga och tillverkade med vackra finishar, våra skor är gjorda med största omsorg för att tillfredsställa dig. Våra mockasiner är lätta att bära från vårens första solstrålar till och med sommaren.

Du kommer att älska våra modeller, så varför inte göra ditt val och planera att bära dem på en båt? Denna typ av loafer är tidlös och tidlös. Du kan välja från vårt urval av modeller, den ena vackrare än den andra, för att passa din smak och den användning du vill göra av dem. Det perfekta paret för dig hittar du garanterat på Mon Mocassin.

Varför båtmockasiner?

Båtmockasiner är skor som ursprungligen utformades för segling på öppet hav. De liknar mockasiner genom att de är gjorda av läder, har samma form och inte håller fast fotleden. De är utformade för att inte göra märken på båtdäcket. Sulan är flexibel och hälen sticker inte ut särskilt mycket. Du känner lätt igen dem från andra skomodeller tack vare mockasnörningen runt skon för att hålla den på foten och den lilla rosetten framtill. De är perfekta för våren och kan bäras nästan varje dag, även när du anländer till ditt semestermål om det ligger vid havet.

De är lätta att ta på och av och du kan använda dem på stranden, på en promenad i stan, på en båttur eller på kvällen när du går ut med dina vänner. Du kommer själv att se att båtmockasiner för män uppfyller alla krav när det gäller de egenskaper du förväntar dig av ett par skor.

Mockasiner designade för vattensporter

Dessa skor är framför allt avsedda för vattensporter och har utformats, genomtänkts och antagits tåla sådana sportaktiviteter. För detta ändamål har de förstärkningar i sulan och ovandelen.

Men det är inte allt, det läder som används vid tillverkningen av dessa skor är mycket bättre än traditionellt läder. Sulan är halkfri för att säkerställa att skepparen står stadigt på sin båt och kan röra sig från ett däck till ett annat utan risk för att halka. Du har förstått att båtskon framför allt är en sportsko, men bekväm och trendig!

En sportig och elegant kategori

I kategorin boot style loafer för män hittar du en klassisk men ändå elegant modell för alla män med smak och en stark dragning till vattensporter. Dessa skor är inspirerade av de skor som bars av traditionella sjömän på 1930-talet.

Grunddesignen är enkel och bekväm. De har en mjuk, lätt böjd ovandel i läder, en tunn, platt gummi- eller lädersula med en liten remsa i färg eller kontrasterande snörning runt kanten.

Vilka egenskaper har båtmockasiner?

Komfort

Herrloafers i båtstil utmärker sig genom sin komfort, som inte går upp mot deras utseende. De har ofta osynliga sömmar och deras erkänt höga kvalitet garanterar deras hållbarhet. Innerfodret är mjukt och andas.

Skydd

De ger dig skydd mot både fukt och kyla. Deras tillförlitlighet har också verifierats och behöver inte längre bevisas. Oavsett om det är i regnet, på fartygsdäcket eller på jobbet har dessa skor snabbt blivit oumbärliga i herrgarderoben. Idag är de fortfarande mycket populära bland män som letar efter en tidlös look utan att förlora sin modernitet.

Stilen

När det gäller färg erbjuder våra loafers flera alternativ: du kan välja mellan olika naturliga nyanser som marinblå meddet här vackra paret, mörkbrun medden här lädermodellenmed snören eller ljusbrun medden här modellen med originaldesignsamt mer originella färger som dennaturkosa modell med en gul sula.

Herrloafers i båtstil kan bäras till alla typer av byxor: casual jeans, cargobyxor eller arbetsoutfits som tredelade kostymer. Våra mockasiner i båtstil passar till många olika outfits, vilket gör dem verkligt mångsidiga! De är också lätta att bära med låga strumpor, inga strumpor eller höga strumpor, beroende på vad du föredrar.

Så om du letar efter ett par skor som är både bekväma, snygga, flexibla, av kvalitet, med halksäkra sulor för att komplettera din skosamling behöver du inte leta längre, vår kategori med loafers i båtstil för män är här för dig! Du hittar modeller med klassisk design som kommer att stå sig över tid samtidigt som de erbjuder dig massor av moderna alternativ.