Foto av ett par bruna båtloafers på ett parkettgolv med en grå vägg bakom
Bekväma loafers i båtstil för män
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Bekväma loafers i båtstil för män

1361,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtmockasiner för män är designade för en avslappnad stil med en touch av sofistikering. De är slitstarka och bekväma och passar perfekt för vardagsbruk. Snörningen gör att de passar perfekt och den tjocka sulan ger stötdämpning, vilket gör dem perfekta för promenader längs stranden eller i stan. Dessa mockasiner är ett utmärkt val för alla som vill ge sin sommargarderob en touch av nautisk stil.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra avslappnade båtmockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och är en tidlös klassiker inom herrmode. De är perfekta för en avslappnad dag vid vattnet eller för att strosa runt i stan med stil. De passar till alla outfits, så du kan bära dem varje dag. Så att du kan bära dem varje dag.”

Loafers i svart eller brunt

Dessa avslappnade båtloafers för män är perfekta för en dag av avkoppling och promenader på stan. Med sin tidlösa stil är dessa skor ett viktigt tillskott i alla mäns vardagsgarderob. Finns i svart eller brunt! Gör ditt val nu och kom ihåg att välja rätt storlek för din fotform.
Foto av ett par bruna båtloafers på ett parkettgolv med en grå vägg bakom
Foto av ett par bruna båtloafers på ett parkettgolv med en grå vägg bakom
Foto av en brun båtmockasin mot en vit bakgrund
8012-c92699.jpeg

Loafers som är lätta att kombinera

Våra avslappnade båtmockasiner är tillverkade av syntetiskt läder och är en tidlös klassiker inom herrmode. De är perfekta för en avslappnad dag vid vattnet eller för att strosa runt i stan med stil. De passar till alla outfits, så du kan bära dem varje dag. Så att du kan bära dem varje dag.

Ytterligare information

Material

Säsong