Svart och röd båtmockasin mot en vit bakgrund.
Båtloafers med snörning för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Båtloafers med snörning för män

887,00kr

Enkel fastsättning
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa avslappnade båtloafers för män är perfekta skor för dig som vill kombinera komfort och stil på samma gång. Dessa låga loafers är tillverkade av syntetläder och har praktisk snörning för perfekt passform. De är mångsidiga och eleganta och kan bäras vid en mängd olika tillfällen. Du kommer inte att bli besviken på det stora utbudet av färger som finns tillgängliga för dessa båtloafers i läder!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa avslappnade båtloafers i läder för män är perfekta skor för alla tillfällen. Deras traditionella design passar alla typer av outfits, så att du enkelt kan bära dem varje dag, eftersom de är både snygga och bekväma. Prova våra snygga båtloafers nu för en perfekt chic look!”

Båtloafers med snörning

Dessa båtloafers är tillverkade i syntetläder och har snörning som ger dem en anpassningsbar form för perfekt passform. Den platta, ventilerande designen ger optimal ventilation för fötterna, medan den tidlösa stilen är perfekt för alla tillfällen, från arbete till fritid. Välj din storlek från sortimentet nu.
7947-04dfe4.jpeg
Svart och röd båtmockasin mot en vit bakgrund.
7947-2fd34d.jpeg
7947-831383.jpeg

Finns i olika färger

Dessa avslappnade båtloafers i läder är både snygga och bekväma. Skorna är lätta att ta på och har en robust gummisula som gör dem perfekta för en ledig dag eller en elegant utekväll. Våra båtloafers finns i en mängd olika färger och ger en sofistikerad touch till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong