brun lädermockasin som hålls i en mans hand med det andra paret skor bakom den
Andningsbar mockasin i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Andningsbar mockasin i syntetläder för män

532,00kr

Läder av hög kvalitet
Halkfri sula
En nykter design
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vår mockasin i syntetläder för herrar är en kvalitetsprodukt som erbjuder anmärkningsvärd komfort och elegans, samtidigt som den är stilren. Med en rad olika färger och storlekar att välja mellan har du gott om valmöjligheter när det gäller att hitta din perfekta sko. Tack vare sina dämpade sulor erbjuder de enastående komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna mockasin uppfyller männens krav på elegans och komfort när du är ute och rör på dig. Den har designats med material som syntetiskt läder, vilket ger den en kvalitet och struktur som är mjuk att ta på. Läder är ett material som andas, vilket är det ultimata sättet att hålla fötterna ventilerade under hela dagen.”

Olika färger

Det går att välja rätt färg till din outfit, och därför erbjuder vi dig 2 färger. Den första är svart, en klassisk färg som passar perfekt till alla outfits, oavsett om det är till ett bröllop eller bara en utekväll med vännerna. Den andra är brun, en mer subtil färg som passar lika bra till alla outfits.
brun mockasin för män
brun lädermockasin som hålls i en mans hand med det andra paret skor bakom den
brun mockasin på ena handen
svart mockasin som bärs av en man

Grepp på fast mark

Vår mockasin i syntetläder har inga snören, vilket är praktiskt när du har bråttom. Dessa mockasiner finns i flera olika storlekar, så du hittar säkert något som passar dina fötter. De är perfekta för de varmare årstiderna tack vare sin andningsförmåga och tidlösa stil.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,