blå läderloafer på en avsats
Klassiska loafers i syntetiskt läder som andas
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Klassiska loafers i syntetiskt läder som andas

887,00kr

Klassisk stil
Halkfri sula
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetläder är perfekta för män som gillar att hålla sin garderob i framkant av modet. Dessa skor ger utmärkt stöd tack vare sulorna och optimal komfort när du är ute och rör på dig. Det syntetiska lädret ger skon en mjuk känsla samtidigt som den är extremt robust.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i syntetläder är perfekta för personer, särskilt män, som letar efter en bekväm sko samtidigt som de vill hålla looken enkel. Mockasinerna är tillverkade av läder som andas och ser till att dina fötter håller sig torra och svala hela dagen. Innerfodret i denna mockasin ser till att fotens naturliga rörelser inte påverkas när du går, och ger dig skydd mot skav.”

Bra dämpning

Denna modell av mockasin har flera innersulor. För det första finns det en innersula, som nämnts ovan, för att säkerställa komfort. Sedan finns det ett mellanlager, som är vadderat, för att förbättra dämpningen av dina fötter. Slutligen har mockasinen en yttersula i gummi för att förhindra att foten halkar på fuktiga eller våta underlag.
blå lädermockasin för män
blå läderloafer på en avsats
svart mockasin
brun mockasin för män

En avslappnad look

Denna mockasin finns i en rad olika färger, bl.a. svart, blå och brun. Dessa tre färger gör att du kan hitta skor som passar dina fötter och matcha dem med alla formella kläder, t.ex. ett bröllop, eller icke-formella kläder, t.ex. bara en utflykt med vänner.

Ytterligare information

Material

Säsong

,