lädermockasin för män mot en vit bakgrund
Vardags-loafers i syntetiskt läder för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vardags-loafers i syntetiskt läder för män

473,00kr

Ett elegant val
Lämplig för alla evenemang
Bekväm för en hel dag
Halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vardags-loafers är det perfekta valet för alla som vill ha komfort hela dagen. Designen på dessa loafers ger en bekväm känsla som kompletterar alla outfits. De har en dämpad innersula som ger komfort när du går, samt en halkfri yttersula. Den moderna stilen på dessa loafers är perfekt för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vardags-loafers för män är ett elegant, bekvämt och mångsidigt val för formella tillställningar eller bara mer avslappnade stunder. De är tillverkade av syntetiskt läder av god kvalitet som gör dem bekväma att gå i. De tål håller också länge och är bekväma tack vare sin mjukhet och smidighet.”

Optimal komfort

Skon har flera sulor, varav den första är en innersula som anpassar sig efter foten för komfort hela dagen. Yttersulan är halkfri för att förhindra att skon halkar i vått eller till och med regnigt väder. Med sin klassiska, tidlösa stil är dessa loafers perfekta för alla livsstilar.
svart mockasin för män
lädermockasin för män mot en vit bakgrund
brun mockasin för män
brun, svart och blå mockasin för män

En klassisk look

Dessa loafers finns i tre olika färger, blå, brun eller till och med svart, och passar perfekt till olika formella eller informella outfits. Den klassiska läderlooken ger ett sofistikerat intryck och visar upp en kvalitetsloafer med god hållbarhet. Det högkvalitativa materialet kommer inte att ändra färgen på loafern i framtiden.

Ytterligare information

Matière

Cuir

Säsong