brun lädermockasin för män mot en vit bakgrund
Andningsaktiva loafers i syntetläder för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Andningsaktiva loafers i syntetläder för män

591,00kr

Mjukt läder
Bra gångkomfort
Skor som är lätta att ta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Herrloafers i syntetläder som andas är det perfekta valet för män som gillar att hålla sin garderob i framkant av modet. Dessa loafers är tillverkade av material som läder, vilket ger utmärkt komfort när du går, och kombinationen av den matta ytan och synliga sömmar som ger en sofistikerad touch passar perfekt med olika klädstilar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i syntetläder är perfekta för män som klär sig med stil. Lädret på dessa skor ger en elegant look och oslagbar hållbarhet. Den dämpade innerkonstruktionen ger bra komfort när du går, så du kan bära dem hela dagen utan ömma fötter.”

En trevlig promenad

Dessa loafers som andas är perfekta för formella tillfällen som en affärsmiddag eller bara en kväll ute med vänner. Komforten är av största vikt i dessa loafers, och därför har vi valt läder av högsta kvalitet för att ge dig det allra bästa. På dessa modeller ger innersulorna överlägset stöd för en behaglig promenad, medan yttersulan har en halkfri yta.
brun mockasin för män
brun lädermockasin för män mot en vit bakgrund
brun mockasin för män
svart mockasin för män

Andande fötter

De tidlösa sömmarna ger en sofistikerad look till alla outfits, formella eller informella. Dessa loafers finns i 2 färger: brunt och svart, en enkel färg som är lätt att matcha. Det berömda lädret som används på dessa skor gör att fötterna andas lätt, vilket är praktiskt på långa promenader eftersom det håller dina fötter svala.

Ytterligare information

Storlek

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Material

Säsong

,