Show Filters

Baby boy-mockasinen är ett bedårande val av skor för småbarn som kombinerar stil, komfort och praktiska egenskaper. Den här mockasinen är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är specialdesignad för att passa perfekt för växande små fötter. Våra mockasiner för bebisar ger dem rörelsefrihet och följer med dem när de tar sina första steg. En air av mini dandy, för en look som är för krispig, ge din lilla pojke ett par babymockasiner.

Varför ska du välja mockasiner till din lilla pojke?

Oavsett hur gammal din bebis är behöver hans små fötter skyddas, eftersom det är ett känsligt område. Även om barnet inte kan gå än blir det väldigt rastlöst, särskilt benen som det älskar att röra överallt. Det är därför ditt barn behöver skor som håller fötterna på plats.

Av alla dessa skäl är babymockasiner det bästa valet av skor. Moccasin har fördelen att vara en flexibel sko som gör att ditt lilla barn kan röra sig fritt, så att han kan slingra sig runt utan att bli generad. Babymockasiner håller fast ditt barns fot ordentligt så att de inte ramlar av. Förutom att de lindar in fötterna i komfort och skyddar dem ger mockasinerna honom en överdrivet knasig stil som gör honom ännu sötare än han redan är, och det är ingen dålig prestation.

Vi ger stil med en mockasin för bebispojkar

Med vår kollektion av mockasiner för bebispojkar har du flera stilar att välja mellan för att ha kul med ditt barns look. En mockasin är en sko med eleganta konnotationer som gör att du kan ha en elegant och sofistikerad stil. Även för bebisar är mockasiner avsedda att vara eleganta för att ge dem en riktig liten kille look, för söt, som om de redan var vuxna.

Olika skomaterial

Med loafers i läder eller mocka i båtform får ditt barn en dolce vita-stil, mycket dandy, som vi gärna kombinerar med ett par jeans eller eleganta byxor och en skjorta, som våraloafers i narvläder med silverbit.

Med mockasiner i canvas, som våracotton first steps moccasins, får barnet en avslappnad look, perfekt för vardagsbruk som passar till alla hans små pyjamasar. Förutom de klassiska mockasinerna erbjuder vi också mockasiner i mönster, ränder, rutiga mönster, med djur eller tecknade figurer, för att spela upp ditt barns stil och hjälpa dem att utvecklas. Oavsett vilket par baby-mockasiner du väljer till din lilla pojke är vi säkra på att de kommer att se bra ut på honom och att han kommer att må bra i dem.

Ett brett urval av mockasiner för pojkar

För att ge ditt barn stil och komfort erbjuder vi ett brett utbud av mockasiner för barn. Vi erbjuder dig ett urval av olika material som passar olika användningsområden, mockasiner i läder för att skydda ditt barns fötter från kyla, mockasiner i canvas eller bomull för att låta hans små fötter andas, mockasiner i mocka för stil, mockasiner i syntet för att hålla ditt barns fötter varma och snygga.

Vår kollektion av mockasiner för bebisar innehåller också olika former av mockasiner för olika stilar, t.ex. båtliknande mockasiner för en chic look, mockasiner med tofsar för en bohemisk look eller mönstrade mockasiner för tidig inlärning.

De flesta av våra modeller finns i olika färger för att matcha din smak och ditt barns garderob, alltid med en liten pojke i åtanke. Vi erbjuder även unisexmodeller i mjuka nyanser av beige och brunt.

Mockasiner av hög kvalitet för barnets komfort

Oavsett vilket par mockasiner du väljer garanterar vi kvalitetsskor! De material vi har valt är utvalda för sin robusthet och sin behaglighet mot huden för att respektera barnets hud.

Alla detaljer och ytbehandlingar är garanterat säkra för små barn. Designen av våra babymockasiner har utformats med ditt barns komfort i åtanke, när det gäller form, material och detaljer. Ditt barns fötter kommer att vara skyddade och omslutna av en kokong av komfort, samtidigt som de får en unik och oemotståndligt söt stil. Din lilla pojke kommer garanterat att väcka uppmärksamhet, och det är bara början med hans lilla par baby-mockasiner.