6 mockasiner i olika färger placerade diagonalt mot en vit bakgrund
Lädermockasiner med kardborreknäppning och halkfri sula för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lädermockasiner med kardborreknäppning och halkfri sula för pojkar

355,00kr

Sköna mockasiner för bebisar
4 färger tillgängliga
Kardborreknäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mockasiner i läder med rep- och halkfria sulor för pojkar är slitstarka, av god kvalitet och erbjuder överlägsen komfort och flexibilitet för bebisars känsliga fötter. Tack vare det praktiska kardborrsystemet är mockasinerna lätta att ta på och av, vilket gör den ofta tråkiga uppgiften att ta på dem mycket enklare.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Lädermockasiner med rep- och halkfria sulor för pojkar är det perfekta valet för att garantera optimal komfort och säkerhet när ditt barn tar sina första steg. Dessa bedårande mockasiner är tillverkade med omsorg om detaljerna och kombinerar stil och funktionalitet för att ge ditt barn bästa möjliga upplevelse. Kardborreknäppningen på sidan ger en originell touch.”

Fäster på alla golv

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och en behaglig känsla. Mockasinen är mjuk och följsam, så att små fötter kan andas lätt samtidigt som den ger optimalt stöd vid varje rörelse. Sulan är halkfri, så att de små fötterna inte halkar och kan känna sig trygga på alla ytor, släta eller ojämna.
6 mockasiner i olika färger placerade diagonalt mot en vit bakgrund

Ursprunglig modell

Lädermockasiner med rep- och halkfria sulor för pojkar är det perfekta valet för att garantera optimal komfort och säkerhet när ditt barn tar sina första steg. Dessa bedårande mockasiner är tillverkade med omsorg om detaljerna och kombinerar stil och funktionalitet för att ge ditt barn bästa möjliga upplevelse. Kardborreknäppningen på sidan ger en originell touch.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

Cuir

Saison

Printemps, Été, Automne, Hiver

Sexe

Bébé unisexe