6 mockasiner i olika färger placerade diagonalt mot en vit bakgrund
Läderloafers med kardborreknäppning och halkfri sula för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Läderloafers med kardborreknäppning och halkfri sula för pojkar

355,00kr

Sköna mockasiner för bebisar
4 färger tillgängliga
Kardborreknäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i läder med rep- och halkfria sulor för pojkar är slitstarka, av god kvalitet och erbjuder överlägsen komfort och flexibilitet för små barns känsliga fötter. Tack vare det praktiska kardborrsystemet är skorna lätta att ta på och av, vilket gör den ofta tråkiga uppgiften att ta på dem mycket enklare.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Läderloafers med rep- och halkfria sulor för pojkar är det perfekta valet för att garantera optimal komfort och säkerhet när ditt barn tar sina första steg. Dessa bedårande loafers är tillverkade med omsorg om detaljerna och kombinerar stil och funktionalitet för att ge ditt barn bästa möjliga upplevelse. Kardborreknäppningen på sidan ger en originell touch.”

Bra fäste på alla golv

Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar exceptionell hållbarhet och en behaglig känsla. Loafern är mjuk och följsam, så att små fötter kan andas lätt samtidigt som den ger optimalt stöd vid varje rörelse. Sulan är halkfri, så att de små fötterna inte halkar och kan känna sig trygga på alla ytor, släta eller ojämna.
6 mockasiner i olika färger placerade diagonalt mot en vit bakgrund

Lätt att sätta på

Kardborreknäppningen gör det enkelt att ta på och av skorna, samtidigt som de ger foten tillräckligt stöd. Denna praktiska design förhindrar överdrivet tryck på små, ömtåliga fötter och garanterar optimal komfort hela dagen. Detaljer som fina sömmar och oklanderlig finish ger dessutom skorna en sofistikerad touch, vilket gör dem både moderiktiga och tidlösa.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

Cuir

Saison

Printemps, Été, Automne, Hiver

Sexe

Bébé unisexe