10 mockasiner i olika färger placerade i en cirkel med ett brunt par i mitten
Babyloafers med snörning och fransar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Babyloafers med snörning och fransar

295,00kr

Mer än 10 färger
Ursprunglig modell
Mjuka babyskor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra babyloafers med snörning och fransar är det perfekta valet för att ge stil och komfort till ditt barns små fötter. De är mjuka, lätta och enkla att ta på. Dessutom har de en attraktiv design och finns i en mängd olika färger.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Det mjuka materialet i dessa loafers gör dem mycket bekväma att bära. Snörningen ger en säker passform så att barnet tryggt kan utforska världen omkring sig. Dessutom har de ingen stel yttersula, vilket gör att små fötter kan utvecklas naturligt utan några begränsningar.”

Fransar för en trendig look

Med sin eleganta design och högkvalitativa konstruktion ger dessa bedårande loafers ditt barn optimalt skydd och ger en sofistikerad touch till alla outfits. Fransarna ger skorna en unik stil. De skapar inte bara en lekfull estetik, utan också en mjuk taktil känsla när barnet rör sina fötter eller tår.
10 mockasiner i olika färger placerade i en cirkel med ett brunt par i mitten

Mångsidiga loafers

Dessa loafers är mångsidiga och kan bäras till en mängd olika outfits, oavsett om det gäller formella eller informella tillfällen. Oavsett om det är en familjefest, en tur till parken eller bara avkoppling hemma är dessa skor perfekta. Dessutom är de enkla att ta på tack vare de justerbara snörena, vilket gör att du kan anpassa dem efter storleken på ditt barns fot, så att de sitter säkert på plats under alla aktiviteter.

Ytterligare information

Type de Fermeture

Lacets

Matière de Semelle Extérieure

PVC

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps, Automne, Hiver

Sexe

Bébé unisexe