Show Filters

Loafers är eleganta skor som ger dig en sofistikerad look. Mockasinen är mycket populär bland män och kan även bäras på bröllop. Vi har designat denna kollektion av bröllopsmockasiner för män, oavsett om du är gäst, best man, marskalk eller den lycklige blivande brudgummen.

Snygga skor i olika material och färger som garanterat matchar din kostym, oavsett om temat är elegant, klassiskt, vintage eller avslappnat.

Varför bära mockasiner på bröllopet?

En mockasin är en flexibel, snörlös sko som är mycket lätt att ta på och av. Dess design och flexibilitet ger dig mycket komfort, och du kommer utan tvekan att behöva dem för att dansa hela dagen och hela natten. Förutom att vara en mycket bekväm sko är moccasin också en elegant sko, vilket gör den till det perfekta valet för denna typ av evenemang.

Även om mockasinen ibland förknippas med en avslappnad stil, är modeller avlädermockasiner, ipolerat lädereller iarbetad mocka, avsedda att vara riktigt eleganta. Med detaljer som ett vackert spänne eller små tofsar blir mockasinen en accessoar som perfekt kompletterar din kostym, med ett material arbetat med paljetter eller djureffekt kommer mockasinen att lägga till en original touch. Du kommer att vara bekväm att stå på dina egna två fötter under lång tid, och du kommer också att ha en dandy italiensk stil.

Vilken loafer du ska välja för ett bröllop

Klassiska toner

Om du bara är en gäst (men inte en obetydlig sådan) kan du bära loafers som matchar din kostym. Om din kostym är ljus, i nyanser av beige, vill vi ha bruna, kamel- eller chokladfärgade loafers. Om din kostym är marinblå är det beiga loafers som gäller. Till den klassiska svarta kostymen kan du välja vilken färg du vill och till och med våga satsa på en udda modell för att göra dina loafers till en accessoar som ett smycke, som våraloafers i patenterat läder med tofsar och paljettereller våraloafers i patenterat guld med paljetter. Svart, beige eller brunt för att vara klassisk, men du kan också välja vita loafers för att matcha skjortan, eller svart och vitt för en retro-chic look som vårasvarta och vita loafers i lackat läder.

Mer färgstarka toner

Du kan också prova en flashigare nyans som rött eller elektriskt blått. Du kan också ha kul med material eller volymer genom att välja en loafer med en liten plattform eller läder med flätad effekt, till exempel. Om du är en av marskalkarna eller best man är det viktigt att respektera det tema som bruden och brudgummen valt, men principen är densamma. Om du har äran att vara brudgummen ska du istället välja glänsande mockasiner med lackfinish för en gnistrande touch ända ner till tårna, som våraluxuriösa svarta lackmockasiner.

Mockasiner för bröllopet, men inte bara

Vi har designat våra produkter för dina mest eleganta evenemang, där klädsel räknas och du kommer att bli betraktad. Bröllop är som catwalks, där varje gäst är både modell och kritiker. För att vara säker på att du får allas godkännande är en loafer ett klokt val. Om du inte har en mycket stor familj eller alla dina vänner har bestämt sig för att gifta sig i år, tänker du förmodligen: “Men varför köpa ett par nya skor om du bara kommer att använda dem en eller två gånger?

Tja, loafers, liksom andra typer av så kallade eleganta skor, är inte bara till för speciella tillfällen. Och även om du inte bär kostym på kontoret kan vi försäkra dig om att du kommer att bära dina vackra loafers igen fortare än du tror. Loafern är perfekt till ett par kritstrecksrandiga byxor och en blazerjacka, men den kan också bäras på många andra sätt. Med en avslappnad outfit som jeans och en t-shirt kommer de att förändra din look samtidigt som de är (nästan) lika bekväma som sneakers.

En kollektion av högkvalitativa bröllopsmockasiner för män

Moccasin är en tidlös, tidlös och raffinerad sko som kompletterar en elegant eller mer avslappnad look. Vår kollektion av bröllopsmockasiner för män har utformats för att erbjuda dig eleganta skor som skämmer bort dina fötter. Materialen och tillverkningsprocessen gör att vi kan erbjuda dig kvalitetsprodukter som är gjorda för att hålla över tid, oavsett hur du använder dem.

I denna kategori hittar du ett brett utbud av modeller i olika material och färger för att matcha temat på det bröllop du ska gå på utan att kompromissa med din smak. Naturligtvis finns alla herrstorlekar tillgängliga för att passa alla, så det finns något för alla.