På en vit marmoryta, ett par svarta sammetsmockasiner med guldblommigt broderi
Svarta loafers i sammet med blommigt broderi i guld
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta loafers i sammet med blommigt broderi i guld

1065,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Utmärkt hälstabilitet
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Låt dig förföras av den eleganta designen på våra svarta loafers med broderad sammet för en elegant och trendig outfit! De är det perfekta paret för en lyxig, framstående look utan att offra komfort för en bröllopsceremoni eller ett speciellt tillfälle. Dessa skor är både sofistikerade och slitstarka, så de kommer att följa med dig på alla dina bästa äventyr med stil!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa sublima broderade mockasiner är både originella och tidlösa och passar perfekt som accessoar till en smart outfit för ett speciellt tillfälle eller bröllop. Den eleganta designen, inspirerad av den enkla mockasinmodellen utan snören eller andra tillslutningar, är praktisk och lätt att ta på, medan de omsorgsfulla detaljerna understryker en chic och elegant look.”

Charmigt och lyxigt utseende

Modellen är broderad med guldtråd och har ett vackert blomsterarrangemang som ger en charmig och sofistikerad touch till din kostym. Den är också tillverkad i svart syntetisk sammet, ett mjukt material med en lyxig och trendig känsla som ger en extra touch av glamour till din look.  
På en vit marmoryta, ett par svarta sammetsmockasiner med guldblommigt broderi

För att förhöja din outfit

Dessa sublima broderade mockasiner är både originella och tidlösa och passar perfekt som accessoar till en smart outfit för ett speciellt tillfälle eller bröllop. Den eleganta designen, inspirerad av den enkla mockasinmodellen utan snören eller andra tillslutningar, är praktisk och lätt att ta på, medan de omsorgsfulla detaljerna understryker en chic och elegant look.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

,