Ett par gröna mockasiner med tofsar och ett skohorn på sidan
Tofsloafers i grön mocka för män
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Tofsloafers i grön mocka för män

947,00kr

Bra gångkomfort
Eleganta skor
En liten klack för att framhäva silhuetten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa eleganta herrloafers i grön mocka har ett par dekorativa tofsar som ger din outfit en sofistikerad touch. Skorna är bekväma och praktiska och passar perfekt för alla tillfällen, från kontoret till en formell utekväll. Unna dig en känsla av lyx och oöverträffad stil med dessa loafers med oklanderlig finish.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa gröna tofsloafers i mocka för män är det perfekta valet för att tillföra en dos sofistikering till en mans garderob. De är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder en bekväm och hållbar passform samtidigt som de ger en touch av elegans till alla outfits. De dekorativa tofsarna kompletterar looken perfekt och ger en extra touch av charm som garanterat kommer att imponera. Dessa gröna loafers för män är perfekta för alla formella eller avslappnade tillfällen och erbjuder stil och komfort som ingen annan sko kan.”

Ett snyggt och elegant utseende

Dessa gröna herrloafers i mocka är ett elegant och bekvämt val för alla tillfällen. Med dekorativa tofsar, en halkfri gummisula och en mjuk läderfodrad insida erbjuder dessa skor både stil och funktionalitet. Dessa loafers är perfekta att bära med finbyxor eller mer avslappnade kläder och är designade för att kunna användas året runt.
Ett par gröna mockasiner med tofsar och ett skohorn på sidan

Färgade loafers

Dessa gröna mockaloafers för män är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av färg och stil. Mockan ger dem en lyxig look, medan tofsarna framtill ger ett sofistikerat uttryck till den avslappnade looken. Dessa skor är perfekta för både formella och avslappnade tillfällen och ser bra ut med en mängd olika outfits!

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material