Ett par gula mockasiner med en pompom på toppen
Kamelfärgade tofsloafers i mocka för män
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kamelfärgade tofsloafers i mocka för män

947,00kr

Eleganta loafers
Halkfri sula
Mjuka skor
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa camel mocka tassel loafers för män är tillverkade av högkvalitativ mocka och har tofsar på ovandelen för en smart och avslappnad touch. De är bekväma och lätta och har en flexibel gummisula för optimalt grepp. Dessa loafers är perfekta för både formella och informella tillfällen och är ett elegant tillskott i alla herrgarderober.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa kamelfärgade mockaloafers för män är både eleganta och bekväma. De har små tofsar på ovansidan som ger den klassiska designen en sofistikerad touch. Dessa loafers är perfekta för både formella och avslappnade tillfällen och ger en stilfull touch till alla outfits.”

En garderob med stil!

Dessa tassel loafers i mocka för män har snygga tofsar på ovandelen för en smart och avslappnad look. Med sin halkfria sula och bekväma läderfoder ger dessa loafers en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers med tofsar är perfekta för avslappnade utflykter eller speciella tillfällen och är ett tidlöst och mångsidigt val av skor som ger din garderob en touch av stil!
3199-54ba04.jpeg
Ett par gula mockasiner med en pompom på toppen
3199-32d24d.jpeg
3199-fdf6dd.jpeg

En smart, avslappnad outfit

Tassel loafers i mocka för män är det perfekta valet för den stilsäkre mannen som söker komfort och mode. Skorna är tillverkade i vackert grönt mockaläder och har utsmyckade tofsar framtill, vilket ger en subtil men ändå djärv touch till alla avslappnade eller dressade outfits. Den dämpade innersulan och den smidiga passformen gör att dessa loafers sitter bekvämt hela dagen. Med en oklanderlig finish och omsorgsfulla detaljer kommer loafers med tofsar i grön mocka snabbt att bli ditt favoritpar för alla tillfällen.

Ytterligare information

Säsong

Färg

Material