Loafers Kamel

Kamel är en tidlös, tidlös, allsidig färg som passar med allt för att ge dig en chic look. Vad kan vara bättre än att välja camel loafers för att ge dig själv en elegant stil som passar för alla vardagliga situationer och aktiviteter?

Show Filters
Upptäck vår kollektion av camel loafers, för hela familjen och alla smaker, det finns garanterat ett par som passar i ditt omklädningsrum. Bläddra i vårt urval och hitta det perfekta paret. Dessa kamelfärgade loafers kan bäras under alla årstider, med alla stilar och passar perfekt med andra mörkare eller ljusare färger.

Camel i modet

Camel är en nyans mellan beige och brun, en tidlös nyans som är chic och modern i alla sammanhang. Camel är en naturlig färg som ofta används till läder och därmed till väskor och skor, och det är en färg som modevärlden har tagit till sig. Det är en varm, minimalistisk färg som kan beskrivas som neutral, eftersom den enkelt kan kombineras med olika nyanser, precis som svart. Camel är en ljusare, mer elegant version av tidlös svart och är avsedd att vara ljus men ändå diskret. Det är en färg för alla ändamål som också kan kombineras med grått, svart eller vitt för en raffinerad look. Med ljusa färger framhäver camel dessa flashigare färger genom att förstärka dem. Den är också idealisk med pastellfärger för en mycket elegant, raffinerad look. Nude-trenden har lyft fram denna färg och vi gillar att kombinera den med denna neutrala palett: bär camel med beige, brunt, vitt eller sand för en mysig och sofistikerad look. Oavsett om du är man eller kvinna är camel inget undantag, du ser chic ut oavsett vad du har på dig och vilken färg du kombinerar den med. Camel kan bäras året runt och är perfekt på vintern för att ge lite glitter till tråkiga looks under den kalla årstiden. På sommaren är kamel en mjuk, dämpad färg som tar fram det bästa i alla nyanser. Det finns olika nyanser av kamel, men alla bidrar till en elegant look, vilket är anledningen till att den här färgen är särskilt populär i modevärlden. Denna tidlösa färg syns här på våra loafers för en trendig, chic look som är perfekt för alla situationer.

Så bär du kamelfärgade loafers

Camel är en mycket enkel färg att bära. Det kan inte vara enklare att kombinera camel loafers med vad som helst. Våra camel loafers i läder eller mocka kan bäras med jeans, chino-byxor, klänningar eller kjolar, oavsett vilken stil du har. Med jeans kan du skapa en cowboy- eller bohemlook, med svart läder en mycket skarp stil och med en nudefärgad palett blir camel loafers pricken över i:et för en minimalistisk silhuett. Med våra Indian loafers i mocka för män kan du till exempel bära jeans och skjorta för en chic och avslappnad bobo-look, eller para ihop dem med tygbyxor och en t-shirt eller sweatshirt för en chic och avslappnad look. De kan bäras både sommar och vinter och ger din look en touch av elegans och coolhet. För kvinnor kan du välja våra mjuka mockaloafers i kamelfärg och bära dem till en kostym för en riktigt chic look, men du kan också kombinera dem med en liten blommig klänning och en jeansjacka för en bohemisk chic look. Du kan också bära dem till en elegant outfit som inte är alltför formell, som en klänning eller kjol och en blus. Dessa mockasiner ger en preppy touch till en elegant look. Även för barn är våra casual mockasiner i syntetiskt läder i kamelfärg pricken över i:et till en elegant outfit. Flickor eller pojkar, ditt barn kommer att se så sött ut i sina små mockasiner, oavsett tillfälle.

Vår kamelfärgade loafer-kollektion

Vår kamelfärgade mockasinkollektion erbjuder ett brett urval av stilar och material. För kvinnor, män och barn, vi har camel loafers för alla. När det gäller stil kan du välja mellan mycket eleganta eller mycket avslappnade kamelfärgade loafers, bohemiska eller preppy kamelfärgade loafers. För en klassisk, vintage eller banbrytande stil, hittar du vad du letar efter i vår kamel loafer kollektion. I mocka, läder eller syntet, vi har också fodrade modeller för vintern. Oavsett vilket material du väljer är alla våra mockasiner tillverkade med största omsorg för att kunna erbjuda dig kvalitetsprodukter. Med ett brett urval av stilar, material och modeller, för alla åldrar och i alla storlekar, är allt du behöver göra att välja det par kamelmockasiner som passar dig bäst, och du kommer säkert att hitta det !