Foto av flera par fodrade mockaskor i olika färger på en trämöbel.
Loafers i mocka med foder
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers i mocka med foder

785,90kr

Skor som är lätta att ta på
Ett originellt utseende
En varm, fylld interiör

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa fodrade mockasiner är inspirerade av indiska mockasiner med sin klassiska form och bekväma look, som har uppdaterats med en halkfri gummisula. Våra mockasiner är mycket bekväma att bära och för att passa din smak finns de i en mängd olika färger och storlekar som passar både kvinnor och män.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra fodrade mockaloafers är bekväma och eleganta skor som håller dig varm under vintermånaderna. De små läderremmarna på ovandelen ger en sofistikerad touch, och sömmarna på fotens framsida ger våra mockasiner en mer rustik, retro look som garanterat kommer att charma.

Ett urval av kvalitetsmaterial

Våra mockasiner är tillverkade av äkta mocka, dvs. läderhud, och är av högsta kvalitet och har en mjuk, sammetslen textur som är mycket behaglig att ta på. Det mjuka fodret i syntetpäls ger optimal komfort för dina fötter. Gummisulan ger skon en styv men ändå flexibel känsla för bekväma promenader.

Foto av flera par fodrade mockaskor i olika färger på en trämöbel.

Lätt att bära

Våra fodrade loafers i mocka har en klassisk silhuett med rundat skaft och platt klack, vilket gör dem lätta att bära till en mängd olika vardagliga eller dressade outfits. Den sammetslena looken och den plyschiga insidan ger dem en behaglig känsla som garanterat kommer att göra intryck under en framgångsrik vinter.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,