Indiska loafers i kamelfärgad mocka med fransar och tofsar, placerade på ett magasin på ett polerat betonggolv.
Indiska mockasiner i mocka med tofsar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Indiska mockasiner i mocka med tofsar

1006,00kr

Inspirerad av indiska mockasiner
Rustik charm
Trevlig att bära
Finns i flera olika färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa indiska mockasiner med tofsar fortsätter traditionen med denna berömda sko som burits sedan tidernas begynnelse, med en ovansida som viks över, enkel form och mjukt tyg. Våra loafers i mocka har små tofsar framtill som ger dem en chic känsla och en fransig kant som ger dem en bohemisk touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra indiska mockasiner med tofsar är eleganta, bekväma skor som har designats för både män och kvinnor med många tillgängliga storlekar och mjuka färger för en elegant look. Tofsarna och fransarna på ovandelen ger en touch av sofistikering och rustik charm.”

Kvalitetsskor

Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt, följsamt mockaläder och är ett nöje att bära. Innersulan i läder gör att fötterna kan andas och gå bekvämt. Yttersulan är tillverkad av halkfritt gummi som ger skon stadga och gör det säkert att gå.
Indiska loafers i kamelfärgad mocka med fransar och tofsar, placerade på ett magasin på ett polerat betonggolv.

Elegant stil för alla

Våra indiska mockasiner med tofsar är eleganta, bekväma skor som har designats för både män och kvinnor med många tillgängliga storlekar och mjuka färger för en elegant look. Tofsarna och fransarna på ovandelen ger en touch av sofistikering och rustik charm.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,