Show Filters

För att ta hand om dina fötter, rygg och leder samtidigt som du ser snygg ut, upptäck vår kollektion av ortopediska loafers. Modeller för kvinnor och män som utlovar hög komfort och en elegant look.

Dessutom erbjuder vårt urval ett brett urval av trendiga modeller. Tillräckligt för att kombinera komfort med elegans.

Vad är ortopediska mockasiner?

Ortopediska loafers är ortopediska komfortskor, vilket innebär att de ger lindring i händelse av smärta eller patologi. Precis som andra typer av skor har ortopediska mockasiner en innersula med fotvalv för att stödja fotvalvet och minska trycket från din kroppsvikt på dina fötter. Stöd för fotvalvet bidrar också till att bibehålla en god hållning, vilket i sin tur bidrar till att förebygga och lindra olika typer av smärta. En moccasin är per definition en sko med en flexibel sula som är tillräckligt bred framtill för att ge tårna tillräckligt med utrymme. Sulans flexibilitet gör att fötterna kan utvecklas ordentligt när man går.

Ortopediska mockasiner, för vem?

Ortopediska mockasiner är lämpliga för olika fall och typer av människor. Du kan bära dessa skor om du till exempel lider av fot-, knä- eller ryggsmärta.

Om du också har dålig hållning kommer deras design att hjälpa till att anpassa din kropp på rätt sätt. Du kan också bära ortopediska mockasiner som en förebyggande åtgärd för att undvika smärta i samband med gång eller hållning. Ortopediska mockasiner är också idealiska för personer med fotpatologier eller tillstånd. Om dina fötter är deformerade eller missformade är mockasinerna tillräckligt breda för att passa ditt tillstånd utan att vara i vägen.

Andra speciella tillstånd, som diabetesfötter, ödem eller kirurgi, kan kräva ortopediska skor, och våra mockasiner uppfyller dina behov. Ortopediska mockasiner ger lindring för alla som lider av en sjukdom, en stukning eller kronisk smärta. Det är ett terapeutiskt sätt att göra ditt liv enklare och med stil.

Ortopediska mockasiner, estetiska ortopediska skor

Ortopediska mockasiner är därför en typ av ortopedisk sko som har den speciella egenskapen att den är estetiskt tilltalande tack vare sin mockasinskärning. Med en stark historia är mockasinen en modesko som är elegant och chic. Våra ortopediska mockasiner är inget undantag, och förutom att de erbjuder fantastisk komfort håller de dig i framkant av modet.

Vi erbjuder ortopediska mockasiner i en rad olika material och färger för att passa dina behov och din smak. För både män och kvinnor har vår kollektion av ortopediska mockasiner utformats för att göra vardagen enkel och elegant. Oavsett om våra skor är i läder, mocka, syntet eller canvas är de bekväma och anpassar sig till olika stilar.

För kvinnor

För kvinnor kan du välja mellan en klassisk stil, en vintage-retro-stil, en avslappnad stil eller något mer elegant. Våraröda ortopediska plattformsloafersger dig till exempel en klassisk look, och med en färgklick får du en originell look. Våraflorala ortopediska loaferskommer att vara mer i vintage-anda. Och våraortopediska loafers med plattform i läderblir den moderna, avslappnade touchen till alla dina vardagsoutfits.

För män

Med våra ortopediska loafers för män kan du välja mellan en klassisk, avslappnad eller chic stil, beroende på dina önskemål och din egen stil. Våra ortopediska loafers är tillverkade av läder och är klassiska och eleganta, perfekta att bära på jobbet eller för alla dina aktiviteter. Våraortopediska loafers för herrar, liksom våraortopediska loafers för herrar, ger dig en mindre formell, lite street-wear look, som sneakers, men ännu coolare.

Ortopediska loafers för alla

Vi erbjuder ortopediska mockasiner för män och kvinnor som uppfyller både dina ortopediska behov, för att lindra eller förebygga dina olika åkommor, och dina estetiska behov.

Du kommer att kunna bära våra ortopediska mockasiner varje dag utan att det märks. De kompletterar din stil perfekt och sätter pricken över i:et på alla dina outfits. Vi har designat våra ortopediska mockasiner med all den omsorg och uppmärksamhet som krävs för att erbjuda dig kvalitetsprodukter som du kommer att ha länge. Varje detalj, från materialval till passform och finish, har utformats för att garantera komfort för dig, dina fötter och hela din kropp.

Upptäck vår kollektion av ortopediska skor nu och hitta det perfekta paret som passar dina fötter och din smak. Så att du kan kombinera komfort med stil.